ISTINA ĆE IZAĆI NA VIDELO: Ana Lečić- Znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna

Novosti online

22. 03. 2021. u 17:06

GLUMICA Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića za silovanje. Danijela, koja je pre nekoliko meseci uzdrmala javnost pričom o "moćniku iz filmske industrije" koji ju je napastvovao, u izjavi Tužilaštvu rekla je da je u pitanju bio Lečić.

ИСТИНА ЋЕ ИЗАЋИ НА ВИДЕЛО: Ана Лечић- Знам какав је човек мој отац и ту сам мирна

Foto: Printskrin/Telegraf/jutjub

Lečić se kratko oglasio i najpre rekao da ne bi komentarisao osetljivo pitanje, potom da su optužbe za silovanje gnusna laž. 

Njegova ćerka Ana Lečić je rekla kako se oseća ovim povodom i kako doživljava optužbe protiv njenog oca. 

- Preteško je uopšte odgovoriti na ovakve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem jeste da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo- rekla je Ana Lečić. 

(MONDO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!