"TO MI JE DEGUTANTNO I ODVRATNO": Mira Banjac se oglasila nakon optužbi mlade glumice o Branislavu Lečiću

Novosti online

22. 03. 2021. u 16:55

VEST da je glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu tvrdila da ju je glumac Branislav Lečić navodno seksualno zlostavljao odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

ТО МИ ЈЕ ДЕГУТАНТНО И ОДВРАТНО: Мира Бањац се огласила након оптужби младе глумице о Браниславу Лечићу

Foto: V. Danilov/Katarina Mihajlović

Povodom optužbi mlade glumice, njena starija koleginica Mira Banjac rekla je da ne želi da komentariše ovaj slučaj dok se ne dokaže da se tako nešto zaista dogodilo.

- Zaista mi je sve to degutantno i odvratno i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u seriji "Vratiće se rode", ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege - rekla je Mira Banjac.

Štajnfeldova je u svojoj ispovesti već rekla da je silovana od strane filmskog moćnika, ali tada nije precizirala ko je u pitanju, rekavši da će doći vreme kada će i to obelodaniti.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!