OGLASILA SE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA: Ana šturo reagovala na optužbe Danijele Štajnfeld na račun njenog oca

Novosti onlajn

22. 03. 2021. u 14:24

ANA Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića kojeg je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, oglasila se povodom poslednjih navoda.

ОГЛАСИЛА СЕ ЋЕРКА БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: Ана штуро реаговала на оптужбе Данијеле Штајнфелд на рачун њеног оца

Foto: Printscreen/Instagram

Na pitanje kako je i kako komentariše navode, kratko je odgovorila.

- Glupo pitanje s obzirom na vesti. Na fakultetu sam, na predavanju, ne mogu da dajem nikakve izjave sad - kazala je Ana za Telegraf.

Podsetimo, nakon što je objavljena informacija da je Danijela na saslušanju navela njegovo ime i optužila ga za navodno napastvovanje. Branislav je rekao:

- Ne mogu da imam komentar bez dokaza da je ona to zaista rekla, dok ne dobijem iz Tužilaštva poziv, crno na belo.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Glumica Danijela Štajnfeld pre nekoliko dana pojavila se u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz.

U prisustvu svog advokata rekla je kako ju je navodno silovao glumac Branislav Lečić, navodeći da se to dogodilo pre nekoliko godina, dok je sa njim radila na jednom projektu.

Foto: S. Šarić

Tužilaštvo nakon njenog saslušanja treba da donese odluku kako će dalje postupati, a Lečić treba da bude pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

Podsetimo, Štajnfeld je priznanje da je silovana iznela u filmu koji je radila. Tada je rekla da joj je to učinio "moćnik iz filmske industrije".

Tužilaštvo potvrdilo: Štajnfeld otkrila identitet napasnika

Glumica Danijela Štajnfeld dala je izjavu u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za " Večernje novosti".

- U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela inicijala B.L. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza - dodaju iz Višeg tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu