FOTO - PREKINUTA KORONA ŽURKA: Darko Lazić se veselio i zabavljao goste

Novosti online

16. 03. 2021. u 07:34

PRIPADNICI Komunalne policije i ove noći rasturili su još jednu "korona žurku", na kojoj je, uprkos svim upozorenjima, preporukama i zabranama nadležnih organa, prisustvovao i folker Darko Lazić!

ФОТО - ПРЕКИНУТА КОРОНА ЖУРКА: Дарко Лазић се веселио и забављао госте

Foto: Komunalna milicija

Poznati pevač očigledno ne mari za kontinuirane apele nadležnih da se preduzmu i poštuju sve mere za suzbijanje epidemije koronavirusa, te se provodi uprkos tome što korona u Srbiji trenutno divlja, zbog čega se najavljuju nove mere.

Sve se desilo sinoć oko 21.45 u restoranu "Mala Kolibara", gde je Komunalna milicija zatekla muziku uživo i oko 25 gostiju. Uz asistenciju policije svi gosti su legitimisani, a protiv pravnog lica podnete su prijave po zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih.

Konstantno u ovim danima kada je broj obolelih od korona virusa povećan i Vlada Republike Srbije i krizni štab planiraju pooštravanje mera, pojedinci ne mare za to, već organizuju žurke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)

Babin

16.03.2021. 10:53

Kada se novac zaradi lako, jos lakse ga je trositi ili izgubiti zato sto njegovu vrednost ne stvara vredan rad vec oni koji sve gledaju kroz novac. Onda i kaznjavanje "udaranjem po dzepu" nije pedagoški utemeljeno i ne menja svest pocinilaca koji ce taj novac opet lako zaraditi. Prava kazna je nekada da se ljudi puste da se suoce sa posledicama ili da se stave u situaciju da pomazu obolelima, unesrecenima ili onima koji s njima rade, lece ih ili nažalost sahranjuju. Prirodne posledice najprirodnije nas kazne.