SIN SANJE ILIĆA NEDAVNO PODELIO FOTOGRAFIJU S OCEM: Andreju je kompozitor bio najveća podrška kada je ostao bez majke

Novosti online

07. 03. 2021. u 15:14

MUZIČAR Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe "Balkanika", preminuo je u 70. godini od posledica virusa korona u Zemunskoj bolnici.

СИН САЊЕ ИЛИЋА НЕДАВНО ПОДЕЛИО ФОТОГРАФИЈУ С ОЦЕМ: Андреју је композитор био највећа подршка када је остао без мајке

Foto: Milena Anđela/ Arhiva "Novosti"

Sanja je iza sebe ostavio suprugu Tatjanu i sina Andreja. 

Andrej Ilić, majku je izgubio 2012. godine, poznatu i slavna glumicu Zlatu Petković, on je skoro podelio fotografiju sa svojom majkom i srceparajućim rečima iskazao svoju bol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

"O ne ti nisi otišla, još si tu,  još stojiš tu u senci grada. I nije život prošao,  nismo umorni i nema na nama rana", napisao je nedavno Andrej u opisu uspomene sa majkom. 

Takođe, Andrej je na svom Instagram profilu podelio i fotografiju sa svojim ocem, što je na njegovom profilu njihova zajednička slika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

Najveća ljubav ovog slavnog pevača i muzičara bila je Zlata koju nikad nije zaboravio, ljubav sa njom trajala je 30 godina.

Podsetimo, Sanja je rođen je 27. marta 1951. godine u Beogradu. Iako je pokazao veliki talenat za muziku, Sanja je završio Arhitektonski fakultet u Beogradu i prijavio je magistraturu. Ukazala mu se prilika da kao arhitekta radi u NJujorku, ali je odlučio da se vrati u Beograd. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)