NAJVIŠE SU ISMEVALI MOJ SPOT SA SNUP DOGOM: LJupka Stević progovorila o svim uvredama koje je pretrpela

Novosti onlajn

06. 03. 2021. u 19:53

NEGATIVNI komentari pogađaju mnoge javne ličnosti, a pevačica Ljupka Stević je sada i priznala kada ju je mržnja koju je osetila na društvenim mrežama najviše pogodila.

НАЈВИШЕ СУ ИСМЕВАЛИ МОЈ СПОТ СА СНУП ДОГОМ: Љупка Стевић проговорила о свим увредама које је претрпела

Foto:Printscreen/Instagram

Naime, gostujući u emisiji "Magazin In", gošće emisije komentarisale su kako negativni komentari utiču na njih, kao i da im nije jasno čemu potreba za mržnjom.

- Samo onaj ko je nesrećan i nezadovoljan sobom kaže nešto kako bi povredio drugoga - rekla je voditeljka Marija Egelja.

Sanja Marinković se odmah nadovezala i rekla kako je to priča bez kraja, međutim Stevićeva je morala da ispriča kada su joj uvrede"hejtera"  teško pale.

- Čemu ta ljubomora među ljudima? Ja sam imala problem kada sam snimala spot sa Snup Dogom. Oni su ismevali nešto za šta sam se ja trudila dve godine. Mogu reći da su se oni sprdali sa mnom - rekla je Ljupka i dodala kako se sada već navikla i ne obraća više pažnju.

Foto: ATA images

Tekst potpisa

Podsetimo, Ljupka Stević je sa Snup Dogom snimila spot pre 6 godina koji je tada izazvao veliku pažnju, ali i mnogo komentara, a svi su polemisali koliko je novca izdvojila za ovu saradnju.

- Da se neko drugi uhvatio za taj projekat sa Snupom, ne bi ga koštalo manje od pola miliona evra, jer je on jedna od najvećih zvezda - izjavila je pevačica tada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega