OVO JE ROĐENI BRAT ZDRAVKA ČOLIĆA: Pevač je jako vezan za njega, neverovatno liče - a evo kako on izgleda i čime se bavi (FOTO)

Novosti onlajn

05. 03. 2021. u 20:31

POZNATO je da Zdravko Čolić ne eksponira javno članove svoje porodice i ne praktikuje odlaske na javne događaje u njihovom društvu.

ОВО ЈЕ РОЂЕНИ БРАТ ЗДРАВКА ЧОЛИЋА: Певач је јако везан за њега, невероватно личе - а ево како он изгледа и чиме се бави (ФОТО)

Foto Nikola Šegan

S obzitom na to, malo ljudi zna da Čola ima rođenog brata, a još manje kako uopšte izgleda Dragan Čolić, koji u Beogradu drži ćevabdžinice.

Pevač je za svog brata jako vezan, a ljubav tokom detinjstva utkali su njihovi roditelji.

- Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici - rekao je ranije Čola.

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali.

- Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica - rekao je Zdravko Čolić.

(Stori)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)