"KUĆI SE NE VRAĆAJ!": Karleuša pitala kandidata da li ima devojku?

Novosti online

28. 02. 2021. u 09:27

КУЋИ СЕ НЕ ВРАЋАЈ!: Карлеуша питала кандидата да ли има девојку?

Foto Instagram/lilkimthequeenbee

POP zvezda Jelena Karleuša u emsiji "Zvezde Granda" koja je emitovana 27. februara, imala je veoma zanimljivu konverzaciju sa takmičarom Muharemom Hadrovićem iz Bosne i Hercegovine, zbog koje su se mnogi iznenadili, ali i nasmejali.

Naime, nakon nastupa Saša Popović pitao je Hadorvića da li ima devojku kako ništa nije bilo jasno na osnovu onoga što je rekao, isto pitanje postavila mu je i Karleuša, a onda je Muharem pevačici deo neočekivan odgovor koji ju je u prvi mah iznenadio i nasmejao sve u studiju.

- Ne sme da kaže, zabranio mu je Đorđe da kaže da ima devojku. Nije znao, nije bio siguran da li ima devojku ili nema (smeh). Muhareme, imaš li ti devojku ili nemaš? - pitala je Jelena.

- Ako vi pitate, nemam - rekao je Muharem kroz smeh, a nasmejao je i sve članove žirija, kao i publiku.

- Kako sad da ide kući? Posle ovoga, ja da sam ti devojka, ti se kući vratio ne bi. Ostani ti u Beogradu, ovde, i fino pravi karijeru, kući se ne vraćaj posle ovakvog odgovora - rekla mu je Karleuša.

- Verujem da će mu to devojka i reći - dodala je Ana.

- Ne, ja pozdravljam devojku - rekao je Muharem.

Podsetimo, Muharem je sa pet glasova prošao direktno u sledeći krug takmičenja, a glas nije dobio samo od Marije Šerifović.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)