POSLEDNJA OBJAVA PAMELE ANDERSON NA INSTAGRAMU: Nikad me nisu zanimale društvene mreže (FOTO)

Novosti online

28. 01. 2021. u 22:10

POZNATA glumica, model i zaštitnica prava životinja Pamela Anderson objavila je svoj poslednji post na društvenim mrežama Instagramu, Tviteru i Fejsbuku.

ПОСЛЕДЊА ОБЈАВА ПАМЕЛЕ АНДЕРСОН НА ИНСТАГРАМУ: Никад ме нису занимале друштвене мреже (ФОТО)

Foto EPA

U poslednjoj objavi na Instagramu najpoznatija plavuša na svetu kaže da je nikad nisu zanimale društvene mreže.

- A sada, kad sam sredila život inspirisan čitanjem i boravkom u prirodi – slobodna sam - napisala je Pamela Anderson.

Hvala za ljubav, blagoslov svima vama, dodala je.

- Nadam se da ćete pronaći snagu i inspiraciju da sledite sebe. Pokušajte da vas ne zavede izgubljeno vreme. To je ono što oni žele i mogu - da zarađuju pare kontrolišući vaš mozak - zaključila je Pamela.

Pamela Anderson se poslednjih godina bavi zaštitom životinja. Nedavno je pisala predsedniku Rusije Vladimiru Putinu uz molbu da zaštiti prirodu na Antarktiku.

Andersonova se žestoko zalagala za oslobađanje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža. Između ostalog, nekoliko puta pisala je bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu zahtevajući da pomiluje Asanža.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju