TOŠIĆ TUŽIO TABLOIDE: Fudbaler presavio tabak zbog tvrdnje da je u vezi sa Anom Jovanović, JK uz muža

V.N.

20. 01. 2021. u 08:12

NAKON što su pojedine dnevne novine objavile da je fudbaler Duško Tošić u emotivnoj vezi sa kreatorkom kupaćih kostima Anom Jovanović, bivšom ženom pevača Predraga Jovanovića Blizanca, u odbranu svog muža stala je njegova i dalje zakonita supruga Jelena Karleuša.

ТОШИЋ ТУЖИО ТАБЛОИДЕ: Фудбалер пресавио табак због тврдње да је у вези са Аном Јовановић, ЈК уз мужа

Foto Instagram/duskotosic

Folk pevačica je na insta-storiju podelila Duškov post, sa naslovnim stranama dva tabloida, a pored njih se vide tužbe koje je podneo sudu.

- Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni, pišu laži o njemu, koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Ovoga puta je odlučio da tuži bagru. Dosta je bila - napisala je JK uz fotografiju.

Inače, Tošić je juče imao lep razlog za slavlje - napunio je 36 godina. Rođendanska torta bila je u obliku crveno-bele fudbalske lopte. On je svojevremeno igrao u Crvenoj zvezdi, a poslednjih dana se spekulište da bi mogao da se vrati u crveno-beli tabor. Interesantno je da mu žena Jelena, bar na društvenim mrežama, nije javno poželela sve najbolje za divan dan, iako sa njom ima ćerke Atinu i Niku.

Foto arhiva

Na Tošićevom insta-storiju juče su se (do zaključenja ovog broja) nizale rođendanske čestitke, a među njima nije bila nijedna sa Jecinog zvaničnog profila. U njeno ime, Dušku su sve najbolje poželeli njeni fanovi, zahvaljujući mu što je "uvek uz Jelenu"...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna