ZABRANjIVAO je smejanje pola sata pre predstave u glumačkom klubu. Za vreme bombardovanja pojavio se u uniformi i rekao: "Ja sam vaš komandant, vi ste moja vojska. Mi smo u ratnom stanju, sada imate da slušate vašeg komandanta."

Neko

18.01.2021. 16:00

Uz duzno postovanje, ali ni pre 2000. niste glumili u nijednom filmu ili seriji. Izvinjavam se ako gresim, neka me neko ispravi. Ispade da je sada Mika kriv svakom drugom Srbinu za nesto.

hristina

18.01.2021. 20:27

@Neko - @Neko ... U duzno postovanje, jelte ... Film I TV nije jedini prostor jednog glumca. Gluma se "pece" u pozoristu, a gospodina Andjelkovic je itekako glumila pre nego joj se putevi ukrstise sa "guruom" ... Malo ti je - da je FDU zavrsila u klasi profesora Arse Jovanovica?!

Rajon

18.01.2021. 16:16

Apsolutno neprihvatljiv odnos prema zaposlenima. Ipak nameće se pitanje: Zasto su u nekim društvima neke vrste nasilja socijalno prepoznatljivije od nasilja nad radnicima? Ovakvih slučajeva ima i u drugim oblastima rada u kojima zaposlene nekažnjeno maltretiraju gazde, rukovodioci, direktori, kolege, birokrate. Sindikati kao da su partije očekuju lojalnost a za uzvrat za članarinu pišu saopstenja koja ne štite radnike. Ni dva u istoj oblasti ne mogu da se slože oko nasilja nad radnicima, štrajka i sl. Kamoli da saradjuju po pitanju radničkih prava. Nasi radnici nemaju kao opciju nevladin sektor vec jedino da sebe svedu na obične gradjane i obrate se Suduu Strazburu da ispravi nepravdu. Dok god se nasilje prema radnicima ne bude tretiralo kao i prema svima drugima, biće ga raznog i dalje.

Svjetlana

18.01.2021. 16:32

Na zalost, on je samo jedan od...sad je trebalo da ode on da bi sacuvao nekog mocnijeg, a takav je ceo svet, u Evropi, Americi, sva ta "fina" gospoda bira osobu sa kastinga, devojcice, decake, starije , mladje...

neka se sad oglase psiholozisociolozi da objasne trpno stanje stvari

18.01.2021. 16:42

da sve to trajalo najduze pola godine to bi značilo da smo zdravo drustvo a ovako smo tesko bolesni. nesamomi na zapadu ovo traje i duze kao i ona desetogodisnja drzanja ljudi po podrumima i masovna ubistva kao da se radi o prasumi a ne civilizaciji.

Mila

19.01.2021. 08:46

@neka se sad oglase psiholozisociolozi da objasne trpno stanje stvari - Pre nekoliko dana Srđan Dragojević je rekao da je za to krivo društvo, a ovde odmah hajka protiv njega. Kao, mrzi Srbiju i slično. Šta nam se sve dešava i sve prolazi, a da niko ne odgovara za nemar, korupciju, javašluk, kriminal, nepotizam, sukob interesa, bahatost, neodgovornost, loše rukovođenje i raspolaganje novcem građana, za nasilje u školama, ubistva žena, gaženje pešaka po ulicama, za kršenje skoro svih zakona i ustava...

Vlastimir

18.01.2021. 18:10

Па тај човек је мафијаш а и они у тој филмској бранши који га подржавају такође.

Konačno

18.01.2021. 23:20

Nemam veze sa glumom i Mikom Aleksićem, psiholog sam, ali sam pre 15-20 godina imala drugarice koje su išle u njegovu grupu i to što sam slušala od njih bilo mi je zapanjujuće i pitala sam se zašto mu daju kredibilitet ćuteći, ne prenoseći bar od usta do usta da je on loš čovek i loš pedagog, da se spreči upis dece u njegovu grupu. Bila sam užasnuta kad su pre dve godine moju bratanicu njeni roditelji odveli na audiciju. Srećom, bila je odbijena jer je previše svoja. I hvala bogu da je tako bilo.

biljana

19.01.2021. 12:29

Ovu glumicu sam gledala u predstavi " Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine" tekst Vanje Bulica. Odlicne glumice i ona i koleginica. A komsinica mi je rekla da lepsu predstavu nije gledala