DELE SVE LjUBAVNE TAJNE: Anastasija i Ceca otvoreno o svom odnosu

Novosti online

03. 01. 2021. u 15:02

ДЕЛЕ СВЕ ЉУБАВНЕ ТАЈНЕ: Анастасија и Цеца отворено о свом односу

Foto: Instagram

CECA i Anastasija Ražnatović progovorile su o emotivnom životu i razgovorima koje vode u svoja četiri zida, a koji su dodatno učvrstili njihov odnos.

Na pitanje koliko ljudi uvek zna da li je zaljubljena ili u vezi, Ceca Ražnatović je odgovorila:

- Da bih ih nabrojala, dovoljni su mi prsti jedne ruke, a što se tiče mog partnera ne znam, ali verujem da je situacija ista. Sve u svemu, već smo došli do dve šake.

Folk zvezda se zatim osvrnula na trenutak kada je o svojim ljubavima počela da priča sa naslednicima Anastasijom i Veljkom.

- To se desilo kada su oni postali dovoljno zreli da bismo tu temu mogli da “obradimo” na pravi način. Ta, po našem mišljenju, normalna i zdrava faza za porodicu traje već godinama. Normalno je da na isti način na koji pričamo o njihovom emotivnom životu, razgovaramo i o mom. Naravno, tema je ipak prisutnija u ženskim pričama sa Anastasijom - istakla je Ceca.

Njena ćerka, mlada pevačica Anastasija Ražnatović, ističe da mama zna sve njene tajne.

- U mom životu se ne dešava ništa što bi trebalo da krijem od bilo koje drage osobe, a najmanje od majke. Jednostavno, navikla sam da sa njom delim sve, kao i ona sa mnom. Njeni saveti su dragoceni, a o čemu god da se radi konačna odluka je samo moja - rekla je Anastasija.

Na pitanje da li je sve delila sa majkom i u tinejdžerskim godinama, mlada pevačica kaže:

- Mislim da je svako u trenutku ulaska u svet odraslih imao fazu kad je želeo da stvori prividnu samostalnost. To se dešava baš onda kad joj vreme nije. (smeh) Srećom, kod mene je trajala vrlo kratko. Brzo sam shvatila da je nepotrebno bilo šta kriti i da je neuporedivo bolje gajiti odnos kakav nas dve imamo, pun poverenja, ljubavi i podrške. Od osobe kakva je moja mama zaista nema potrebe išta kriti, jer zahvaljujući maksimalnoj otvorenosti sa njom mogu samo da bolje prođem u životu. Naravno, kad kažem da delimo baš sve, mislim na sve što je važno, a ne na prepričavanje svakog detalja.

(Hello)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)