NOVE "SVEČANE BELE KOŠULJE": Anica Dobra se udružila sa reperom Ikcem

V. N.

30. 12. 2020. u 16:26

REPER Ivan Jović Ikac snimio je novu verziju hita "Svečane bele košulje" koji su svojevremeno, za potrebe filma "Crni bombarder", zajednički izveli "Električni orgazam" i Anica Dobra.

НОВЕ СВЕЧАНЕ БЕЛЕ КОШУЉЕ: Аница Добра се удружила са репером Икцем

Foto Bassivity

U spotu za ovu obradu čuvena glumica se pojavljuje kao gošća. Video "Svečane bele košulje (pamtimo vremena)" okačen je na jutjub-kanal produkcijske kuće "Basiviti". Ikac, član nekadašnjeg dvojca V.I.P, ovim singlom je prekinuo desetogodišnju diskografsku pauzu.

- "Svečane bele košulje" za mene su asocijacija na rok vreme, koje je, posle toliko godina, postalo ideal - priča Jović. - One su personifikacija kvaliteta, bunta protiv šunda i površnosti. "Svečane bele košulje" su i ulica i škola, objašnjenje kako se nosi dobro kućno vaspitanje, ali i kako je to biti mangup, biti svoj, biti drugačiji.

Sa Anicom je kontaktirala produkcijska ekipa koja je radila na spotu.

- Posle toga, ona i ja smo razgovarali - navodi Ikac. - Dopao joj se projekat i rekla mi je da će uraditi sve što je potrebno. Susret s njom je susret sa čovekom koji zna šta želi. Anica je legenda, ona je to vreme, simbol poruke koju smo hteli da pošaljemo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)