RUŠE TVRDNJE O LOŠEM BRAKU: Sandra Afrika i Indi svedoci na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović

V.N.

19. 12. 2020. u 09:31

MARATONSKO suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović 2. aprila 2016. u Borči nastavljeno je u četvrtak, kada je advokat njenog supruga Zorana Veljko Delibašić zatražio da se u listu svedoka uvrste folkerke Indira Aradinović Indi i Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika.

РУШЕ ТВРДЊЕ О ЛОШЕМ БРАКУ: Сандра Африка и Инди сведоци на суђењу за убиство Јелене Марјановић

Foto Instagram

Delibašić smatra da bi njih dve, s obzirom na to da su se družile sa Marjanovićima, mogle da pobiju tezu pojedinih svedoka da Jelena i Zoran, navodno, nisu imali dobar odnos, i da se u tome krije motiv zločina.

Indi kaže da je zatečena zahtevom da bude uvrštena među svedoke.

- Imala sam posle tragedije kontakt sa Zoranom, ali ne vidim svoju ulogu u tom procesu - decidirana je Aradinovićeva u izjavi za medije.

- Poslovno smo sarađivali - on je kompozitor, a ja pevačica. Napravio mi je najveći hit "Bato, bre", obeležio je moju karijeru na taj način. Profesionalno smo komunicirali.

INDI BILA UZROK SVAĐA?

NEKI raniji medijski napisi nisu u potpunosti u skladu sa rečima advokata Delibašića. Navodilo se da je Indi često bila uzrok svađa između Jelene i Zorana. Navodno je bila bliska sa njima sve do jedne svađe, posle čega do ubistva se nije pojavljivala u njihovoj kući. Prema pisanjima, pokojna pevačica je, brzo posle porođaja, jednom izbacila Aradinovićevu iz kuće i studija, jer je nju i Zorana zatekla u neprikladnoj situaciji, pa za Indi, navodno, više nije htela ni da čuje.

Sandra Afika je sredinom novembra prvi put progovorila o poznanstvu sa pokojnom Jelenom i njenim suprugom:

- Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu.

Foto Instagram/indy_ara_indira

Za Marjanovićevu je tada rekla da je bila divna osoba, i da ju je Zoran gledao kao malo vode na dlanu.

- Nikada se nisu svađali, bar pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu.

Sandra je istakla i da joj je Zoran pomogao na početku karijere. Prvi je u njoj prepoznao talenat za muziku.

Foto ATA Images

- Nudio mi je "Bato, bre" besplatno - rekla je Sandra. - Meni je ta pesma bila očajna. U međuvremenu je nju snimila Indi, a Tanja Savić pesmu "Zlatnik", koju mi je Zoran takođe nudio. On je tada bio veoma popularan. Pevači su stajali ispred njegove kuće da ih primi i da im uradi pesmu.

Zoran je, veli Afrika, zaslužan to što se ona povezala sa Marinom Tucaković.

- Ispričao joj je kakvu pesmu da mi napravi, i za mesec dana snimila sam "Afriku". Zoran je napisao melodiju, a Jelena Marjanović mi je pevala prateće vokale. Nju i Zorana znam bolje nego bilo ko na estradi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024