MARINA TUCAKOVIĆ SLOMLJENA POSLE DŽEJEVE SMRTI: Duša me boli što mog brata DŽekija nisam ispratila na večni počinak!

Novosti online

12. 12. 2020. u 18:04

PEVAČ Džej Ramadanovski ispraćen je juče na večni počinak. Mnogobrojni prijatelji i kolege oprostili su se juče od pevača, dok su neki poput Marine Tucaković bili sprečeni da prisustvuju sahrani.

МАРИНА ТУЦАКОВИЋ СЛОМЉЕНА ПОСЛЕ ЏЕЈЕВЕ СМРТИ: Душа ме боли што мог брата Џекија нисам испратила на вечни починак!

Foto: P. Milošević

Čak ni Marinin suprug, kompozitor Aleksandar Radulović Futa, koji je decenijama drugovao sa pokojnom legendom, nije otišao na sahranu zbog virusa korona jer bi on za Marinu bio koban.

- Žao mi je što mog brata Džekija nisam mogla da ispratim na večni počinak. Duša me boli! Ne smem da mrdam nigde iz kuće zbog mog zdravstvenog stanja. Niti negde idem, niti mi ko dolazi. Jedino izađem kada primam terapiju ili idem kod lekara. Ni moj Futa zbog mene nije mogao da ide na Džejovu sahranu - kaže Marina koja se leči već dugo vremena od karcinoma.

Ona i dalje ne može da veruje da nas je napustio čovek koga je volela i kom je napisala najlepše pesme u karijeri.

- Da me je slušao, mogao je još da poživi. On je bio naše malo čudo. Svi smo ga voleli jer je bio neposredan, prijatan, izuzetno muzikalan, human… Pomagao je rodbini, prijateljima i svakome ko bi mu se obratio za pomoć. I meni se našao kad god mi je bilo potrebno. Svojom muzikalnošću i genijalnošću inspirisao je Futu i mene da mu pravimo sve one divne pesme. Džej je jedan od retkih koji je iz nas izvukao najdublje emocije - priseća se Tucakovićeva.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!