MIONA DIPLOMIRALA NA FDU: Mlada glumica se pohvalila lepim vestima

V.N.

04. 12. 2020. u 09:40

BEOGRADSKA glumica Miona Marković (24), koju je publika upoznala po ulogama u serijama "Žigosani u reketu", "Koreni", "Jutro će promeniti sve" i "Kralj Petar Prvi", diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti.

МИОНА ДИПЛОМИРАЛА НА ФДУ: Млада глумица се похвалила лепим вестима

Foto Instagram/meseceva_kci

Ćerka istoričara Predraga Markovića lepe vesti podelila je na društvenim mrežama, uz fotografije na kojima u ruci drži indeks.

- Završih, indeks 4912/2015 je zapečaćen poslednjim ispitom - napisala je Miona na "Instagramu".

- Najlepši si, bre, FDU! I sve tvoje grafite volim, i svaku tvoju olupanu ciglu volim. I volim što smo i mi pisali po tebi i što je 13-ica puna naših imena, imena moje klase, ispisanih po okrznulim ciglama da nas pamte.

Volim i tvoju žutu strunjaču, koja je sada plava, i onaj deo ispred štale jer u štali sam se uvek smrzavala, a sad su uveli i grejalice u njoj, i volim 14-icu i 15-icu jer tamo najlepše sunce pada i jer sam tamo najviše volela da glumim...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)