MORA DA ISPLATI LJUBAVNICI 84.000 EVRA: Folker Halid Muslimović proglašen krivim u Osnovnom sudu u Prijedoru

V. N.

26. 11. 2020. u 23:48

OSNOVNI sud u Prijedoru doneo je presudu po kojoj je folk pevač Halid Muslimović (59) dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić, u roku od 30 dana, isplati 130.000 konvertibilnih maraka (oko 84.000 evra), na ime duga koji mu je uplatila preko "Vestern juniona", i još 10.000 KM (oko šest hiljada evra) sudskih troškova.

МОРА ДА ИСПЛАТИ ЉУБАВНИЦИ 84.000 ЕВРА: Фолкер Халид Муслимовић проглашен кривим у Основном суду у Приједору

Halid Muslimović i Sonja Bašić / Foto O. Matavulj

Podsetimo, u periodu između 2015. i 2018, dok su bili u emotivnoj vezi, Bašićeva je finansijski pomagala Muslimovića i pozajmljivala mu novac. Navodno je u pitanju iznos od 107.000 evra, s tim što mu je oko 37.000 evra dala na ruke, bez dokaza o tome. Pomenutih 37.000 evra, sud nije uvažio, pa je Sonja ostala bez tog dela duga. Ipak, poslovna žena iz Australije je zadovoljna presudom.

- Advokat mi je javio da sam dobila spor - rekla je Bašićeva za bosanske medije. - Drago mi je što je sud objektivan i što je doneo presudu u moju korist. Ovim se dokazuje da nema jačeg od države i suda, da korupcija nije moguća i da je, iako ste javna ličnost, pravda ista za sve.

Sonja je "plavog čuperka", kako su zvali Halida u vreme najveće slave osamdesetih godina, do sada tužila u SAD, Australiji i u Bosni i Hercegovini. U sve tri zemlje presuda je doneta u njenu korist. I tu nije kraj. Ona je u četvrtak u Banjaluci imala suđenje, ponovo protiv Muslimovića, zbog fizičkog zlostavljanja. Ta presuda će biti izrečena 3. februara 2021, a Sonja očekuje da Halida Osnovni sud u Banjaluci proglasi nasilnikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U ŠOKU SAM, NE DOLAZIM SEBI Dušica skrhana bolom zbog smrti voditeljke Pinka: Šta god da se desilo, ne verujem da je istina