"VOLE TE ZAUVEK TVOJI AMADEUSI": Potresan oproštaj članova popularne grupe od bubnjara Bojana Zlatanovića (FOTO)

NovostiOnline/M.K.

24. 11. 2020. u 14:52

BUBNjAR Bojan Zlatanović, član "Amadeus benda", preminuo je u 45. godini od posledica korona virusa, a sada su se njegove kolege i prijatelji iz popularnog muzičkog sastava oprostili od njega.

ВОЛЕ ТЕ ЗАУВЕК ТВОЈИ АМАДЕУСИ: Потресан опроштај чланова популарне групе од бубњара Бојана Златановића (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/amadeus.bend

- Sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu obaveštavamo vas da nas je danas 24. novembra 2020. godine, prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan.

Takav neizbrisiv trag nastaviće da živi kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki čovek pre svega, kroz ritam koji je utkao u naša srca i kroz uspomene kojima je oplemenio naše duše. Vole te zauvek tvoji Amadeusi - stoji u pismu objavljenom na društvenoj mreži "Instagram".

Foto: Printskrin Instagram/amadeus.bend

 

- Ne mogu da veruje da ovo pišem. Zašto si bože uzeo ovako divnog čoveka. Tokane ti ćeš zauvek ostati u našim srcima ostaneš upamćen, ti ćeš za nas zauvek ostati najbolji bubnjar. Počivaj u miru i nek te anđeli čuvaju - objavljeno je na zvaničnoj stranici benda uz crno-belu fotografiju preminulog bubnjara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amadeus bend (@amadeus.bend)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima