DUA LIPA PONOVO ŠOKIRA: Posle promovisanja Velike Albanije, pozvala Srbe da joj daju pare

Novosti online

11. 11. 2020. u 08:09

ДУА ЛИПА ПОНОВО ШОКИРА: После промовисања Велике Албаније, позвала Србе да јој дају паре

Foto ATA Images

POZNATA britanska pevačica poreklom iz Prištine, Dua Lipa (25), šokirala je prethodnih meseci region promovisanjem Velike Albanije, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori, kao i tvrdnjama da "Kosovo nikad neće biti Srbija", dok je sada sve iznenadila novim potezom o kom se priča.

Dua planira da krajem meseca održi onlajn koncert koji će naplaćivati, a sinoć je pozvala i sve one koji žive u Srbiji da plate kartu ne bi li je gledali i slušali. Navela je niz zemalja koje bi volela da uključi u ovo, te se među njima našla i naša.

- Karte za koncert su sada dostupne i za ove teritorije! Mađarska, Češka, Grčka, Hrvatska, Slovenija, Kosovo, Albanija, Severna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovačka i Bugarska! Naručite svoju! - navela je na društvenim mrežama, dok se komentari samo nižu.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Marija

12.11.2020. 01:25

Mi u Srbiji ne brinemo o komentarima te kvazi-pevacice koja po svaku cenu daje politicke nedobronamerne izjave, a sve protiv Srbije. Molim Vas, nemojte joj davati paznju koju ne sazluzuje. Hvala.