DUA LIPA PONOVO ŠOKIRA: Posle promovisanja Velike Albanije, pozvala Srbe da joj daju pare

Novosti online

11. 11. 2020. u 08:09

POZNATA britanska pevačica poreklom iz Prištine, Dua Lipa (25), šokirala je prethodnih meseci region promovisanjem Velike Albanije, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori, kao i tvrdnjama da "Kosovo nikad neće biti Srbija", dok je sada sve iznenadila novim potezom o kom se priča.

ДУА ЛИПА ПОНОВО ШОКИРА: После промовисања Велике Албаније, позвала Србе да јој дају паре

Foto ATA Images

Dua planira da krajem meseca održi onlajn koncert koji će naplaćivati, a sinoć je pozvala i sve one koji žive u Srbiji da plate kartu ne bi li je gledali i slušali. Navela je niz zemalja koje bi volela da uključi u ovo, te se među njima našla i naša.

- Karte za koncert su sada dostupne i za ove teritorije! Mađarska, Češka, Grčka, Hrvatska, Slovenija, Kosovo, Albanija, Severna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovačka i Bugarska! Naručite svoju! - navela je na društvenim mrežama, dok se komentari samo nižu.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba