LENA SA NASLOVNE STRANE: Srpska pevačica sve popularnija u Turskoj

M. Ć.

09. 10. 2020. u 10:40

SRPSKA džez i pop pevačica Lena Kovačević stiče sve veću popularnost u Turskoj.

ЛЕНА СА НАСЛОВНЕ СТРАНЕ: Српска певачица све популарнија у Турској

Foto: Life Enjoy

To najbolje potvrđuje naslovna strana novog broja tamošnjeg časopisa Life enjoy, naročito popularnog u Izmiru.

U intervjuu na tri strane, Lena govori o svom školovanju, o muzičarima sa kojima je sarađivala, priča o pesmi "Kafe" koja se emituje u mnogim zemljama, a sada i u Turskoj sa velikim uspehom... Kovačevićeva, takođe, najavljuje i saradnju sa jednim poznatim turskim izvođačem.

Lena Kovačević je deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca. Sredinom godine pojavila se i na turskoj televiziji Bejaz, u udarnom večernjem terminu, da pruži podršku tokom pandemije virusa korona. Pevačica raskošnog glasa priprema nove pesme, kao i nastupe u Srbiji i inostranstvu.

Foto: Life Enjoy

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)