"LAGALA SAM POLICIJU": LJupka Stević šokirala priznanjem!Prisluškivala je generala, a ne vidi ništa loše u tome što je OŽENJEN

Novosti online

22. 09. 2020. u 23:45

ЛАГАЛА САМ ПОЛИЦИЈУ: Љупка Стевић шокирала признањем!Прислушкивала је генерала, а не види ништа лоше у томе што је ОЖЕЊЕН

Foto: Printskrin

LJUPKA Stević gostovala je večeras kod Ognjena Amidžića u emisiji i tom prilikom iznela niz detalja oko skandala sa generalom Dragišom Simićem, o kom bruje svi.

- Priznajem, lagala sam policiju. Ja sam rekla da ja ne znam šta se desilo, slagala sam da se on uplašio za svoju bezbednost, ja sam gurnula ruku kako bih uzela torbu, pa sam se posekla. Totalno sam izmislila i dala tu izjavu. Sve sam uradila zbog tužilaštva da bih dobila blažu presudu. Prvi put dajem izjavu i na prvu lažem. Rekli su mi: "Hajde ti objasni šta se desilo", pa sam kazala kako sam htela. Priznajem, eto, tako je bilo - rekla je LJupka.

Usledio jenj natavak ispovesti.

- On je trebalo da sa mnom razgovara, tada bi se ova priča završila na drugačiji način. Tačno se vidi na snimcima da sam htela da uništim sve vezano za njega, kao i automobil koji sam ja koristila. To su dva automobila i Dragiša Simić. Dragišino i moje oružje je oduzeto. Imam dve puške, a pištolj su mi ukrali. Nisam išla sa ciljem nekoga da ubijem, ali za mene od 35 godina je ovo razočarenje - rekla je.

Pevačica je ponovila da je planirala budućnost sa njim.

- Naša veza trajala je malo manje od devet godina. On je čovek oženjen, ja sam sa njim bila, mi smo bili zajedno. Verovala sam u njegovu priču i naš zajednički život. Nismo ni prvi ni poslednji koji se zabavljaju u 21. veku, a da neko ima papire da je u braku. Meni je bio velika podrška. Prisluškivala sam ga, al' nažalost auto bruji, pa se ne čuje kako bih volela - dodala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Prolaznik

23.09.2020. 05:28

Devojko malo starija do duše.Kao što ti ne vidiš ništa loše u tome što je on oženjen a sa njim si.Tako ništa loše ni one tri devojke nisu videle loše što je on sa svojom ženom plus i sa tobom .Tako čemu onda ljutnja i toliki bes kad ste vas četiri iste. Otimačiće.