OGLASIO SE ČUKANOVIĆ: "Tu smo!" Prva objava nakon što se saznalo da Jovana i Srđan odlaze sa Prve! (FOTO)

Novosti onlajn

18. 09. 2020. u 21:04

FILIP Čukanović već danas je preuzeo voditeljsku palicu od Jovane Joksimović i Srđana Predojevića koji su juče dali otkaz na Prvoj upravo zbog mladog voditelja.

ОГЛАСИО СЕ ЧУКАНОВИЋ: Ту смо! Прва објава након што се сазнало да Јована и Срђан одлазе са Прве! (ФОТО)

Foto: Printscreen/Prva TV

Poznati tandem je odlučio da prekine saradnju sa ovom medijskom kućom zbog toga što je menadžment televizije tražio da upravo on vodi emisiju petkom, sa čim se oni nisu složili, pa su tražili otpreminu i sporazumni raskid, piše Kurir.

Kako se saznaje, čelnici TV "Prva" su bili veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip Čukanović bio domaćin emisije "Jutro na Prvoj" tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede sa gledaocima.

Ova saznanja su potvrđena time što je Filip baš danas vodio program, a on se oglasio i na Instagramu. Postavio je fotografiju iz studija i kratko poručio:

- Tu smo! Dan za osmehe - poručio je voditelj, što su mnogi protumačili kao poruku Jovani i Srđanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tu smo! Dan za osmehe 😀 @jutronaprvoj @prvatelevizija

Objava koju deli Filip Čukanović (@filipcukanovic) dana 18. Sep 2020. u 12:33 PDT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (6)

Milan

19.09.2020. 08:58

Koja gužva, koja nepodnošljiva sujeta i netrpeljivost! Jedan mladi voditelj ugrožava velike i nabeđene zvezde novinarstva. Ma nije nego. Srđan je OK kao voditelj, ali kada god vidim Joksimovićevu kao voditelja, prebacim na drugi kanal. Teško je pratititi bilo kog gosta u izlaganju od njene silne pameti, znanja i nametljivosti. I nije ona jedina. Ima ih još na drugim televizijama gde samo gledaju kako da promovišu sebe sa gomilom nepotrebnih pitanja i upadica, ne dozvoljavajući gostu da sastavi ni dve prostoproširene rečenice.

Niko

21.09.2020. 14:15

Jel moze neko da mi objasni kako se racuna rejting televizije, ima kucnu antenu i tako hledam tv, kako moze da znaju koji program gledam... Jel to pink, nova, rts???????

Debeli ljudi su puni sebe

22.09.2020. 11:35

@Niko - Prosto, naprava se yove piplmetar. Meri koliko si gledao odredjeni kanal i u koje vreme. Problem je sto ih ima premalo u Srbiji pa se na osnovu malog uzorka prave grafikoni koji mogu a i ne moraju biti validni. Piplmetar je mala spravica koju u Srbiji ugradjuje agencija koja se bavi ispitivanjem gledanosti, naravno mora se dati pristanak za njenu instalaciju. Sve u svemu po meni prilično neprecizna metoda, narodski rečeno šarena laža. Da je ima instalirano na bar 10% pa da se govori o nekim brojkama, ovako kada je broj negde oko 0,015% uzorak je premali da se govori o nekim realnim brojevima.