OVAJ VODITELj JE RAZLOG ŠTO JOVANA I SRĐAN NAPUŠTAJU PRVU: Evo kako se dogodio razlaz

Novosti onlajn

17. 09. 2020. u 23:24

ОВАЈ ВОДИТЕЉ ЈЕ РАЗЛОГ ШТО ЈОВАНА И СРЂАН НАПУШТАЈУ ПРВУ: Ево како се догодио разлаз

Foto: Printscreen/Prva TV

JOVANA Joksimović i Srđan Predojević danas su prekinuli saradnju sa televizijom "Prva".

Naime, menadžment televizije je tražio da voditelj Filip Čukanović vodi emisiju petkom, sa čim se oni nisu složili, pa su tražili otpreminu i sporazumni raskid. Menadžer je bio protiv toga, pa su Jovana i Srđan na kraju dali otkaz.

Kako  se saznaje, čelici TV Prva su bili veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip Čukanović vodio program tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede jutro sa gledaocima. Ipak, Jovana i Srđan nisu se složili sa tim predlogom, pa su na kraju rešili da napuste TV Prvu.

Foto: Instagram

Jovana i Srđan na Prvoj

Podsetimo, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu".

Nakon dolaska na "Prvu" bili su voditelji emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Zlatko

18.09.2020. 06:23

Filip fantasticno vodi program i zna sa gostima emisije bolje da vodi program od Jovane i Srdjana! Odlican je novinar! Ne vidim problem da i on jedan dan vodi program kada ima kvalitet za to.Kome se ne svidja konkurencija ne mora da ucenjuje odlaskom!

Caki

18.09.2020. 06:48

Ovo me jako raduje! Išli su mi na živce svojom arogancijom i nisam puno mogao da istrpim Jovanin muževi glas.posebno brutalna i dosadna preformulacija pitanja ako se ne svidi odgovor. Sagovornik treba da ima integritet, pa šta je odgovorio to je odgovorio. Na nama je da cenimo.

Kale

19.09.2020. 14:57

Naravno,da ce da zadrze ovog momka,posto je produkcija HVALA BOGU shvatila sa kakvim likovima ima posla... Oboje su uzasno prepotentni,pogotovu Jovana,koja se sa svim gostima redovno svadja,nadmeno se ponasa,uzasno je narcisoidna,sujetna,ne postuje sagovornike,upada im stalno u rec,ne ceni svoje goste,ko god da su. Srdjan je njen potrcko,neko ko,gde ona okom,tu Srdjan skokom. I,sta su oni nezamenjivi? Niko,ne sme da se bori za svoju karijeru,za svoj uspeh,samo na to imaju pravo Jovana i Srdjan??? Jadan,Zeljko,kada je izabrao nju za zenu,a bivsa mu je lepsa,od svake holivudske lepotice. Tuga....

Cvrle

19.09.2020. 16:51

Slažem se sa prethodnim komentarima, ali da dodam: Jovana neverovatno prepotentna, arogantna, kao da je pokupula svu mudrost sveta, izuzetno brutalna prema svojim sagovornicima, ako joj se ne sviđa odgovor - oponira do bezobrazluka (pa odmah menjam kanal), ni prineti onom blagom stvorenja na BK TV-u. Srđan užasno sterilan u konverzaciji sa gostima, ali simpatičniji, totalna antipoda Jovani, pa se pitam - ko njih spoji kao voditeljski tandem!? Daj Bože da ih više uopšte ne gledamo, jednostavno su prevaziđen...