DA LI ĆE BRAK DOBITI DRUGU ŠANSU: Marija Karan ovako spasava vezu sa američkim producentom

Novosti online

13. 08. 2020. u 11:43

ДА ЛИ ЋЕ БРАК ДОБИТИ ДРУГУ ШАНСУ: Марија Каран овако спасава везу са америчким продуцентом

Foto N. Fifić

GLUMICA Marija Karan i njen suprug DŽoel Lubin sa sinom Markom Leom borave na Crnogorskom primorju, a posle priče da se razvode njih dvoje pokušavaju da daju još jednu šansu zajedničkom životu.

Marija se s porodicom već nekoliko dana odmara u Crnoj Gori.

- Marija je često bila gost i uglavnom je dolazila sa sinom Markom u ekskluzivno naselje na moru u Crnoj Gori, a onda je ovog puta odlučila da povede i DŽoela. DŽoel je bez mnogo razmišljanja prihvatio da krene sa Marijom i sinom jer nije imao poslovnih obaveza. Ovo će im dobro doći da se ponovo zbliže jer će ostati malo duže na odmoru. A kako je njen suprug vezan za sina, dali su još jednu šansu da pokušaju da svim snagama spasu brak. Posle toliko godina dođe do blagog zasićenja, međutim, ovakva i slična putovanja mogu pozitivno da utiču da se jedna porodica spase. Mislim da su na dobrom putu da budu ponovo ona porodica kao od pre nekoliko godina. Marija ne skida osmeh sa lica, mali Marko Leo trčkara po plaži, uživa s roditeljima i sve naizgled deluje idilično - kaže za izvor blizak glumici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

feather&son

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Jul 31, 2020 at 1:49pm PDT

Marija već godinama letuje na istom mestu, pa je dobro upoznala kraj i najbolji način kako da uživaju.

- Marija ima ovde prijatelje. Oni iznajmljuju jedan od apartmana u elitnom naselju. Kako turista ove godine nema mnogo, intimna atmosfera koju imaju im je dobrodošla. Idu na ručak i večeru u obližnje restorane i super se provode. Uradiće sve samo da vide osmeh na licu svog sina. Marija se više posvetila fondaciji „Balkan Projects”, ali i odgoju sina, a glumačku karijeru je dosta zapostavila. Nije htela po svaku cenu da ide na kastinge i da bude odvojena od sina. Bitno joj je da što više vremena budu zajedno, a DŽoel je taj koji ganja karijeru i koji donosi novac - dodaje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time in La 12 yrs ago dinner @beverlyhillshotel with this guy !

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Sep 21, 2018 at 10:00pm PDT

Oni su, kako naglašava izvor, birali naselje Luštice Bay, jer je izolovano od ostalih mesta i mogu uglavno da uđu samo oni koji imaju svoje apartmane.

- Ne žale novac za dobar ugođaj. Apartman koji iznajmljuje u proseku se kreće oko 300 evra, dok je propusnica za plaže na kojima se odmaraju na dnevnom nivou od 50 do 60 evra. Ali im prija to što je mirno, što ih niko ništa ne zapitkuje i što mogu da se posvete jedno drugom. DŽoel je pažljiv, a Mariji odgovara što je tu i on, kako bi zajedno brinuli o sinu - naglašava izvor.

Ova šarmantna Zemunka već godinama živi u Los Anđelesu, pa nam je ranije priznala da joj često nedostaju Srbija i prijatelji iz domovine.

- Često sam nostalgična, ali sam naučila da se nosim s tim, danas bi mi bilo teško da nisam uspela da dođem na predstavljanje serije i da ne provedem trenutke s ljudima koje volim i s kojima radim. Najteže mi pada ta vremenska razlika od devet sati kad je vama jutro, a meni veče. Sve mi to deluje kao da smo na dve različite planete - rekla je tada Marija.

(Kurir/Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)