TESTAMENT METJUA PERIJA UGLEDAO SVETLOST DANA: Evo kome je legendarni Čendler ostavio sve, mnogi su se iznenadili

Novosti online

16. 03. 2024. u 12:12

TESTAMENT glumca Metju Perija je ugledao svetlost dana, a njegov sadržaj je iznenadio mnoge jer se osim njegove porodice u njemu nalazi i njegova bivša devojka Rejčel Dan. Mnogi fanovi su potpuno zaboravili da je Metju bio u vezi sa 14 godina mlađom lepoticom koju je zvao "bivša devojka mojih snova".

ТЕСТАМЕНТ МЕТЈУА ПЕРИЈА УГЛЕДАО СВЕТЛОСТ ДАНА: Ево коме је легендарни Чендлер оставио све, многи су се изненадили

Foto: Printskrin

Legendarni Čendler je preminuo u oktobru 2023. godine od posledica korišćenja ketamina, što je otkrio poslednji izveštaj Okružnog medicinskog istražitelja Los Anđelesa iz decembra te godine.

Foto: Tanjug/Profimedia

Pet meseci posle njegove smrti, glumčev testament koji je napisan 2009. godine je objavljen, a američki Us Vikli je dobio kopiju dokumenata nakon što su predati ostavinskom sudu.

U njima je otkriveno da je Peri većinu svoje imovine ostavio svojoj fondaciji "Alvi Singer Living Trast", nazvanoj po liku iz filma Eni Hol iz 1977. koji je režirao Vudi Alen, a da su njegovi roditelji Džon Peri i Suzan Morison imenovani kao korisnici fondacije, kao i njegova polusestra Kejtlin Morison i bivša devojka Rejčel Dan.

On je u svojim memoarima iz 2022. godine, "Prijatelji, Ljubavnici i Velika strašna stvar" opširno pisao o ljubavi koju je imao prema porodici, kao i o svom odnosu s njom.

Glumac je upoznao Rejčel, koja je bila 14 godina mlađa od njega, nakon što se ona preselila u Sjedinjene Države kako bi studirala modu, a o njenoj sadašnjoj karijeri i životu ne zna se mnogo jer od njihovog raskida vodi povučen život.

Njihova ljubavna veza trajala je od 2003. do 2005. godine, a glumac koji se većinu svog života borio sa zavisnošću, rekao je da je Rejčel bila zaslužna što je u stabilnom stanju dok su bili zajedno.

Foto: Printscreen/Jutjub/ABC News

- Sa Rejčel u svom životu, znam da mogu da budem vrlo predan, a ne neki sebični tip koji se samo želi da se druži sa prijateljima. Želim da provodim vreme sa svojom devojkom i istražujem što to znači da imam mnogo dublji odnos posle dugo vremena - izjavio je za "Ivning Standard" 2004. godine.

U svojim memoarima, Metju je nazvao Rejčel "bivšom devojkom svojih snova", a prema ranijim saznanjima njihov je raskid prošao bez ikakve drame, a stvari su se izjalovile kad je on završio snimanje "Prijatelja". A izgleda da su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima, pogotovo sada kada se zna da je Rejčel u njegovom testamentu.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: PRVI SVETSKI TEMATSKI PARK U TOKIJU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)