TINA IVANOVIĆ BILA JE PRINUĐENA DA OSTAVI SINA: Odlazila sam do kuće u kojoj je živeo i čekala ga

Novosti onlajn

28. 12. 2023. u 18:54

TINA IVANOVIĆ rodila je dete dok je još bila maloletna, a onda je napustila rodnu Svilajnac zbog neslaganja u porodici.

ТИНА ИВАНОВИЋ БИЛА ЈЕ ПРИНУЂЕНА ДА ОСТАВИ СИНА: Одлазила сам до куће у којој је живео и чекала га

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Jednom prilikom pevačica je pričala o periodu kada je dete bilo malo.

-Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom? Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga – rekla je Tina Ivanović.

Foto: Instagram/

-Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – ispričala je Tina jednom prilikom za medije.

Meštani Svijalinca su ispričali kakva je danas situacija u porodici.

-Tina dolazi povremeno ovde kako bi se videla sa Danijelom. Uvek sednu u neki restoran i znam da je on srećan jer sada imaju kontakt. Ona je inicirala na tome pre nekoliko godina, što je on prihvatio oberučke. Bivši suprug se ništa ne pita tu, jer je Danijel odrastao i samostalan – istakao je meštanin, te je dodao:

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

-Mlad je i vredan dečko, radi moleraj ovde i povremeno odlazi u inostranstvo kako bi radio na građevini. Zarađuje pristojno i vozi dobar auto. Majka kao majka uvek da nešto ispod ruke, ali ne zavisi danas ni od jednog roditelja iako živi sa ocem – rekao je komšija.

-Dolazi često kod nas, nikada sam i uvek u istom društvu. Prijatan je i povučen, ne voli da se ističe. Dosta i radi, te nema previše vremena za ispijanje kafa – istakla je radnica.

Za Tininog sina kažu da je jako vredan i da već dugo sam zarađuje za život.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)