MOŽDA DOČEKAM DA URADIM I DUET SA NJENIM SINOM: Sanja Vučić otkrila kako je saznala da je Marija Šerifović postala majka

Novosti onlajn

19. 12. 2023. u 23:55

SANjA VUČIĆ otkrila je na koji način uvek ima osmeh na licu, te se dotakla vesti da je njena koleginica Marija Šerifović postala majka.

МОЖДА ДОЧЕКАМ ДА УРАДИМ И ДУЕТ СА ЊЕНИМ СИНОМ: Сања Вучић открила како је сазнала да је Марија Шерифовић постала мајка

Foto: Novosti

- Tajna mog dobrog raspoloženja? To je više profesionalizam, nego što sam stvarno lepo raspoložena... Svima može dan da ulepša jedan osmeh, pa tako i meni. Stigla sam, evo, danas da se naspavam, sve što je ujutru ja sam mrzovoljnija - kazala je ona sa osmehom na licu.

Foto: ATA images

 Šokirala sam se kad sam čula da je Marija dobila sina! Nisam znala! I ja sam saznala preko društvenih mreža. Čestitala sam joj, naravno, iz sveg srca. To je stvarno jedna prelepa stvar i baš mi je drago zbog toga. Jedva čekam da ga upoznam, možda dočekam i sa njim da uradim duet! (smeh) - dodala je Sanja.

Foto ATA Images

Podsetimo, evačica Marija Šerifović je nedavno dobila sina uz pomoć surogat-majke u Sjedinjenim Američkim Državama,a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!