MARIJA JE SAMO JEDNA OD NJIH: Ove holivudske ličnosti su dobile decu surogat majčinstvom

Novosti onlajn

15. 12. 2023. u 21:11

NAŠA poznata pevačica Marija Šerifović postala je majka, a kako navodi bebu je dobila zahvaljujući surogat majčinstvu. Međutim, Marija je samo jedna od mnogih poznatih ličnosti koje su se ovim putem ostvarili kao roditelji.

МАРИЈА ЈЕ САМО ЈЕДНА ОД ЊИХ: Ове холивудске личности су добиле децу сурогат мајчинством

Foto: N. Skenderija

Ova praksa je ipak učestalija u Sjedinjenim Američkim Državama, a među poznatima koji su ovim putem dobili potomstvo su i Paris Hilton, Kim Kardašijan i mnogi drugi.

Paris Hilton je 25. januara objavila je da postala majka. Magazin "People" je preneo da su Paris i njen suprug Karter Reum dobili prvo dete zahvaljujući surogat majci.

- Oduvek mi je bio san da budem majka i tako sam srećna što smo Karter i ja pronašli jedno drugo - rekla je Paris.

Rebel Vilson, komičarka, scenaristkinja i glumica 7. novembra prošle godine rekla je da je postala majka.

- Ponosno objavljujem rođenje mog prvog deteta, Rojsa Lilijana, rođenog prošle nedelje preko surogata - rekla je Vilson.

Prijanka Čopra i pevač Nik Džonas 21. januara su potvrdili da su dobili prvo dete putem surogata.

- Presrećni smo što potvrđujemo da smo bebu dočekali preko surogata - izjavila je Čopra.

Sara Džesika Parker, zvezda serije "Seks i grad" i suprug Metju Broderik dobili su ćerke bliznakinje uz pomoć surogata.

- Mi pokušavamo da proširimo našu porodicu već nekoliko godina i zapravo smo istražili različite načine da to uradimo. Ovo je bila jedina stvar o kojoj smo ozbiljno razgovarali i koja je za nas imala realne mogućnosti - rekla je Parker.

Kim Kardašijan posle dve komplikovane trudnoće i oboljenja placenta acreta odlučila se za surogat majku i tako je dobila treće i četvrto dete sa bivšim suprugom Kanje Vestom.

Oskarovka Nikol Kidman i muzičar Kit Urban zahvaljujući surogat majki dobili su drugo dete.

Glumica je rekla da je našla "najdivniju ženu na svetu" koja joj je pomogla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu