VAŽAN DAN ZA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ: Uselila u novi stan, sve blista od luksuza (FOTO)

Novosti onlajn

14. 12. 2023. u 22:35

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ je poznata po svojoj neumornoj posvećenosti u svojoj muzičkoj karijeri, koji su je doveli do novog značajnog dostignuća – sopstvenog stana.

ВАЖАН ДАН ЗА АЛЕКСАНДРУ МЛАДЕНОВИЋ: Уселила у нови стан, све блиста од луксуза (ФОТО)

Foto: Novosti

Podsetimo, Mladenovićeva je za vreme svoje karijere uspela da kupi i stan u kom je do skoro živela, kuću na Zvezdari, a zbog velikog truda koji ulaže u svoju muzičku karijeru sada se pohvalila i luksuznim stanom u naselju „Beograd na vodi“.

Foto: Novosti

Na svom Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj su njena mama, prijatelj, drugarica, a tu je i sveštenik koji je došao kako bi osveštao novi dom.

-Danas je za mene jako poseban dan. Uselila sam se u svoj novi dom o kakvom sam uvek maštala. Imala sam i tu čast da mi njegovo Presveštenstvo Episkop remezijanski Stefan Sarić očita molitvu i osvešta stan – napisala je pevačica.

Foto: Novosti

Na fotografiji koju je Aleksandra objavila fanovi su primetili da je novi dom opremila skupocenim detaljima, ali i da sve pršti od luksuza.

Čestitke za kupovinu novog stana usledile su od brojnih fanova, ali i kolega među kojima su Ana Bekuta, Tamara Milutinović, Milica Todorović i Ivana Pavković.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)