NIJE PROCENILA KVALITET: Hit Seke Aleksić trebalo je da peva - Jovana Tipšin

Novosti onlajn

29. 11. 2023. u 18:50

JOVANA TIPŠIN je zadovoljna svojom karijerom, ali smatra da je mogla da bude uspešnija da joj nisu drugi "saplitali" noge.

НИЈЕ ПРОЦЕНИЛА КВАЛИТЕТ: Хит Секе Алексић требало је да пева - Јована Типшин

Foto: Pritnskrin Jutjub/Emisija Premijera

Jovana Tipšin je iskreno govorila o karijeri. Otkrila je da je pesma "Da sam muško" koju peva Seka Aleksić trebalo da bude njena, ali da ju je odbila jer nije umela da je proceni da li će postati hit.

Foto: M. Labudović

-Meni je Braja nudio tu pesmu, ja sam pročitala tekst i nekako nisam pronašla sebe u njoj i odbila sam ga. Ne kajem se za to što sam odbila pesmu, jer mislim da nije trebalo ja to da snimim, već Seka. Čula sam i da je nekim velikim zvezdama žao što nisu snimile neke moje pesme- izjavila je pevačica jednom prilikom pred medijima, pa dodala da u je neke kolege sabotirale u stvaranju karijere: 

-Mislim da su me minirali indirektno, direktno nisu. Indirektno jesu, i to mnogo njih. Ja sam se sama borila kroz svoju karijeru. Nisam imala nikoga da me gura, ali hvala Bogu, Bog je veliki, dao mi je glas i dao mi je da budem vredna, radna, tu upornost mi je dao i to što imam u saradnji sa svima, ja sam sa svima u dobrim odnosima.

Foto: Novosti

Jovana je izjavila da se ne druži sa kolegama sa estrade i da takva prijateljstva nisu moguća i da prava ne postoje. 

(Republika)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave