SCENA VENČANJA MONIKE I ČENDLERA KRIJE TUŽNU PRIČU: Metju je tada prolazio kroz težak period, sve opisao u svojim memoarima (VIDEO)

Novosti online

07. 11. 2023. u 09:32

METJU Peri je proživljavao teške trenutke tokom života, a jedna takva priča krije se iza čuvene scene Monike i Čendlera u seriji "Prijatelji".

СЦЕНА ВЕНЧАЊА МОНИКЕ И ЧЕНДЛЕРА КРИЈЕ ТУЖНУ ПРИЧУ: Метју је тада пролазио кроз тежак период, све описао у својим мемоарима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tokom snimanja glumac se borio sa zavisnošću i pokušao je da se otrezni. Dok je trajala sedma sezona, Peri je bio usred premeštanja iz jedne rehabilitacijske ustanove u drugu.

Kako piše Indeks.hr, bio je u Malibuu na odvikavanju, a tamo su ga obavestili da će mu biti potrebno još nekoliko meseci da se potpuno oporavi.

- Dve nedelje kasnije na set "Prijatelja" dovezao me tehničar iz Malibua. Kada sam stigao na set, Džen Aniston mi je rekla: "Bila sam ljuta na tebe." "Dušo", rekao sam, "da znaš kroz što sam prošao, ne bi se ljutila na mene" - napisao je Metju Peri u svojim memoarima.

Tada je zagrlio Dženifer i otišao je da snimi scenu venčanja s Monikom.

- Oženio sam se Monikom i na vrhuncu svoje najviše tačke u "Prijateljima", najviše tačke u mojoj karijeri, kultnog trenutka u kultnoj emisiji, odvezli su me natrag u centar za lečenje - u kamionetu kojim je upravljao trezni tehničar - napisao je Peri.

Kako je naveo, taj trenutak mu je bio jedan od najtežih u karijeri. Dženifer Aniston je bila uz njega tokom njegove borbe, ali samo Metju je znao koliko mu je bilo teško.

- Bio sam mrtav iznutra - naveo je Peri.

- Nisam mogao reći je li to zbog opioida koji sam uzimao ili sam samo bio mrtav iznutra - napisao je Metju.

BONUS VIDEO: ŠTA AKO SE PAS IZGUBI: Koliko je sterilizacija bitna i za šta vlasnik može dobiti kaznu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)