SVI IMAMO NEKOG KOGA NEMAMO: Lena Kovačević, pred koncert u Vranju, o borbi protiv karcinoma (VIDEO)

J. S.

01. 11. 2023. u 09:05

- SVI imamo nekog koga nemamo, ja bih večerašnji koncert osim Borki Stefanović, posvetila svom dragom, a preminulom prijatelju Milanu.

СВИ ИМАМО НЕКОГ КОГА НЕМАМО: Лена Ковачевић, пред концерт у Врању, о борби против карцинома (ВИДЕО)

Foto: Društvo onkoloških pacijenata

Ovim rečima nastup u vranjskom Pozorištu, u okviru oktobra meseca - posvećenog borbi protiv raka dojke, započela je Lena Kovačević i na samom početku ostavila publiku bez teksta, a onda je usledila muzička magija vrsne pevačice.

Kroz komunikaciju sa publikom, duhovitošću i pre svega glasom, Lena Kovačević  je oduševila vranjsku publiku i poslala još jednom snažnu poruku da je bitno pregledati se i brinuti o svom zdravlju.

Koncert Lene Kovačević održan je u Pozorištu "Bora Stanković" u Vranju, u organizaciji lokalnog Društva onkoloških pacijenata, kao završni deo kampanje Borkin zavet - "Pregledaj se, brini o zdravlju". Ovim koncertom zapravo su zaokružene aktivnosti u okviru ove kampanje.

Lena Kovačević kazala je posle koncerta da je bila ganuta idejom Društva onkoloških pacijenata i celim konceptom organizacije u oktobru - mesecu borbe protiv raka dojke.

Vranjanka Borka Stefanović dugo je vodila borbu sa karcinomom. Preminula je 12. jula 2023. u 38. godini u Vranju.

Društvo onkoloških pacijenata u Vranju pod sloganom “Borkin zavet” pokrenulo je vrlo aktivnu kampanju apela, da se urade preventivni pregledi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)