NIKAD SE NE ODRIČEM SVOG, JA SAM SRPKINJA KOJA JE ODRASLA U HRVATSKOJ: Oglasila se Prijovićka nakon izjave za hrvatske medije

Novosti online

11. 10. 2023. u 11:57

MLADA pevačica Aleksandra Prijović poslednjih dana je dosta prisutna u javnosti, a povod za to su u rekordnom roku rasporadate Arene u Beogradu i Zagrebu. Međutim, juče je kao bomba odjeknula vest da je pevačica u izjavi za hrvatske medije rekla da ne voli natpise "srpska pevačica", što je izazvalo burnu reakciju javnosti.

НИКАД СЕ НЕ ОДРИЧЕМ СВОГ, ЈА САМ СРПКИЊА КОЈА ЈЕ ОДРАСЛА У ХРВАТСКОЈ: Огласила се Пријовићка након изјаве за хрватске медије

Foto: I. Marinković

Nakon toga pevačica je odlučila da stane u kraj mnogim prozivkama i naslovima izvučenim iz konteksta, te objasni šta je pod tim mislila.

Njenu objavu sa Instagrama prenosimo u celosti:

- Iako nikada ne demantujem novinske natpise, u ovom slučaju imam veliku potrebu da vam se obratim vezano za tekst koji je juče izašao, gde se navodi da ne želim da se deklarišem kao srpska pevačica. Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj. Moja porodica vuče poreklo iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, kao i mnoge porodice na našim prostorima. Izjava koju sam ja dala je potpuno izvučena iz konteksta, a možda sa moje strane loše iskomunicirana jer sam želela da kažem da sam neko ko se oseća kao kod kuće u svim ovim republikama. Muzika treba da nas spaja, a ne razdvaja. Žao mi je što je poruka zajedništva i ljubavi prenesena loše. Nikada se ne odričem svog. Znam da ćete me razumeti - napisala je pevačica.

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO: POSLE ŠEST GODINA: Ceca Ražnatović u Švedskoj "ostavila srce na sceni"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)