ENES BEGOVIĆ POSTAO DEDA: Porodila se Arminova udovica tri nedelje pošto je sahranila muža - sinu daje ime po tati kojeg neće upoznati

Novosti onlajn

05. 07. 2023. u 19:55

SNAJA pevača Enesa Begovića, čiji je sin Armin Begović iznenada preminuo posle teške bolesti, porodila se u utorak i na svet donela sina, saznajemo iz izvora bliskog porodici pevača.

ЕНЕС БЕГОВИЋ ПОСТАО ДЕДА: Породила се Арминова удовица три недеље пошто је сахранила мужа - сину даје име по тати којег неће упознати

Foto: ATA images, A. Stanković, društvene mreže

 Almina Gadžo Begović porodila se tačno tri nedelje posle smrti supruga.

Printskrin Fejsbuk/Enes Begović

Majka i beba se dobro osećaju, a najverovatnije će porodica dečaku dati ime po pokojnom ocu Arminu, što je, kako je rekao izvor, pre svega Alminina želja.

Foto: ATA images, Društvene mreže

Podsetimo, Enesov sin preminuo je na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo 13. juna, a sahran je dva dana kasnije na Gradskom groblju Bare.

Armin je preminuo od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama. Borba lekara trajala je četiri dana, ali, nažalost, bitka s bakterijom nije uspela. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju. Otac ga je vodio i u Tursku na lečenje, kupovali su lekove u Nemačkoj i bilo mu je dobro, ali se bolest vratila i pobedila.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA POBEDA JE BITI SVOJ | Sa zvezdama na ti | Br. 17 | Joca Stefanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)