IMALA JE 18 GODINA KADA SU JOJ REKLI DA JE PREVIŠE RUŽNA DA BI USPELA: Nije ih poslušala, a danas joj svi zavide na karijeri (FOTO)

Novosti online

23. 06. 2023. u 13:12

GLUMICA Meril Strip napunila je 74 godine, a važi za jednu od najboljih u Holivudu, ali malo ko zna šta je sve pretrpela na početku karijere da bi uspela u svetu glume.

ИМАЛА ЈЕ 18 ГОДИНА КАДА СУ ЈОЈ РЕКЛИ ДА ЈЕ ПРЕВИШЕ РУЖНА ДА БИ УСПЕЛА: Није их послушала, а данас јој сви завиде на каријери (ФОТО)

Foto: Profimedia

Kada je imala 12 godina Meril Strip je počela da trenira glas i da glumi u srednjoj školi. Godine 1971. diplomirala je dramu i kostimografiju na Vasar koledžu u Poukipsiju u Njujorku.

Strip je studirala dramu na Univerzitetu Jejl, gde je 1975. godine stekla zvanje magistra likovnih umetnosti. Nakon toga ona se preselila u Njujork kako bi se ostvarila kao profesionalna glumica.

Težak početak

Kao što to obično biva, svaki početak je težak, a tako je bilo i kod Meril. Ona je doživela incident već na prvoj audiciji za glavnu žensku ulogu u filmu o King Kongu.

Kako je rekla, nju je sin producenta Dina de Laurentisa pozvao na kasting, a nakon što se pojavila ostao je zaprepašćen. Izgovorio je rečenicu za koju je mislio da ona neće razumeti, a glasila je "koliko ružna žena", ali je ona to razumela. 

 

Rekli joj da je previše ružna da bi bila glavna glumica

Objavila je čak i fotografiju koja svedoči o tome, a uz koju je pisalo:

- Ovo sam bila ja na povratku kući sa audicije za King Konga, gde su mi rekli da sam previše "ružna" za tu ulogu. Ovo je bio ključni trenutak za mene. Ovo jedno lažno mišljenje moglo je da poremeti moje snove da postanem glumica ili da me natera da počnem još više da verujem u sebe. Duboko sam udahnula i rekla: "Žao mi je što misliš da sam previše ružna za tvoj film, ali ti si samo jedno mišljenje u moru hiljada i ja idem da pronađem drugo". Imala sam 18 godina - rekla je poznata glumica.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)