Rođaci, ko vam daje pare da lepo živite u Srbiji: Karleušina izjava u "Hit tvitu" pokrenula lavinu komentara (FOTO)

Novosti online

23. 05. 2023. u 12:31

JELENA Karleuša izazvala je ogromnu pažnju javnosti izjavama u emisiji "Hit tvit" u nedelju uveče.

Рођаци, ко вам даје паре да лепо живите у Србији: Карлеушина изјава у Хит твиту покренула лавину коментара (ФОТО)

Foto: ATA images

Najviše pažnje izazvao je njen govor koji je uputila dramskim umetnicima koji se, kako je rekla, protive politici vladajuće stranke.

- Sada razmišljam, Telekom, državna firma, finansira sve serije i filmove u ovoj zemlji, a glumci koje država finansira kače na svoje društvene mreže, zbunjujući narod da država nije dobra. Rođaci, ko vam daje pare da vi lepo živite i s kojim pravom vi koji lepo živite, mnogo se serija snima, nikada više glumci nisu bili bez snimanja. Ko je tu lud? Nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte pare od države, demonstrirajte protiv Vučića. Ajmo da budemo fer-plej, ovo je sprdnja, ne znam o čemu se radi, ovo je kao da nas neko zeza? Na mnoge glumce mislim - rekla je Karleuša.

Na njenu tvrdnju nadovezali su se mnogi glumci, ali im pevačica ni ovoga puta nije ostala dužna.

- Osećam veliko gađenje da se osoba koja širi šund zbog kojeg, između ostalog, ljudi izlaze na ulice, našla da kritikuje nas koji smo uvek bili, poznato je, na strani pravde, socijalne, političke i svake druge. Pitala bih je da li plaća porez, za svoje ‘čudesne nastupe’ toj istoj državi koju tako zdušno brani. Sram je bilo - poručila je glumica za Novu.

Foto: Printscreen

Tekst potpisa

- Ne, Gorice, ne. Ne na mene, ne odgovaraj mi više, bila si prijatelj moje mame i držala si me u krilu kao malu. Ne odgovaraj mi da ne bih objavila basnoslovne honorare za serije "Klan" i "Zbornica" koje si dobila od Telekoma pa da narod vidi kako "teško" živiš. Ili vrati "diktatorskom režimu" pa napadaj Srbiju... časnije je. Ili misliš da je Telekom narodski kad da milione tebi, a Vučićev ako meni nekada npr. plati za novi album - napisala je Karleuša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije