LETE ŠUŠKE SA SVIH STRANA Janu kitili novčanicama, ona sve predala Dijamanti bendu

Novosti onlajn

06. 04. 2023. u 18:20 >> 18:20

MILAN MILOŠEVIĆ nedavno je priredio opšte narodno veselje povodom rođendana na kojem je prisustvovalo pola estrade. Bivši voditelj Zadruge, kao i prethodnih godina, pobrinuo se da svi gosti budu ispoštovani, a posebno muzika.

ЛЕТЕ ШУШКЕ СА СВИХ СТРАНА Јану китили новчаницама, она све предала Дијаманти бенду

Foto: Privatna arhiva

Već četiti godine na njegovim privatnim veseljima svira njegov omiljeni "Dijamanti bend" čiji rad izuzetno poštuje. Članovi benda svirali su 8 sati bez pauze, a ludnica je krenula kada su se brojni pevači latili mikrofona.

Foto: Privatna arhiva

S druge strane, muzičari su slavljenika počastili besplatnom svirkom za rođendanski poklon, ali zato su zaradili deset puta više od regularnog honotara jer su novčanice letele sa svih strana. Kada je Jana Todorović zapevala, bašiša je bilo na pretek. 

Foto: Privatna arhiva

 jednom momentu, pevačici je jedan gost u ruke dao preko 500 evra, a ona je taj isti novac predala u ruke pevaču benda Mladenu Rosiću. Pred Jane, atmosferu do usijanja dovele su Vanja Mijatović, Sandra Afrika, Jovana Tipšin, Maja Marijana, Katarina Živković, Vanesa Šokčić, Nada Obrić, Rada Manojlović, Aleksandra Mladenović i drugi koji su došli da se vesele kod Miloševića.

Foto: Privatna arhiva

Milan se čak u intervjuima našalio da će Dijama tima ubuduće uzimati 30 posto od narednih slavlja jer su njegovi gosti prilično darežljivi.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna