GOCA TRŽAN: Sve je stvar ukusa, nisam sklona da bilo koga osuđujem i ocenjujem (VIDEO)

D. Cakić

01. 04. 2023. u 20:30

POP zvezda Goca Tržan važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

ГОЦА ТРЖАН: Све је ствар укуса, нисам склона да било кога осуђујем и оцењујем (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Kada je noćni život u pitanju, Beograd je postao malo zaićen i vrlo malo ima pop muzike. Od letos nisam radila u Beogradu, drago mi je da sam ponovo, a ono što imam u planu je da napravim to je veliki koncert - kaže Goca na početku razgovora.

Foto: Novosti

Često je aktuelna tema estetska hirugija, a Goca je otkrila da li bi se ona odvažila na istu i kako komentariše što je to danas uzelo maha.

- Ja ne znam šta sam ja estetski koriogovala što ne radi svaka žena, a i mnogo muškaraca. Ne krijem se i ne lažem, vrlo sam transparentna jer mislim da tu postoje procedure koje se rade, ali i one gde se prodaje magla. Što se tiče hiruških intervenicija ništa nisam radila, ali ništa i ne bih radila tek tako. Nema potrebe još uvek mogu sve zdravim načinom života, ishranom i treningom da održavam. Sve je stvar ukusa, nisam sklona da bilo koga osuđujem i ocenjujem.

Foto: Novosti

Goca je istakla da često i radi sa kolegama iz grupe "Tap 011", ali da nema potrebe za objavljivanjem konstatno novih pesama, ali i najavila svoje nove solo pesme.

- Mi smo okupljeni, mi smo snimili dve nove pesme koje su trenutno na Spotifaju i digitalnoj distribuciji, ali nismo snimili spot, ali i generalno puno radimo. Apsolutno je suvišno da se prave po svaku cenu nove pesme. Što se tiče mojih solo pesama, tu se dešava nešto - ima dosta novih, treba da ih otpevam u studiju, ali završiću ih uskoro, ima ih sedam ili osam i polako ću ih objavljivati jednu po jednu - zaključuje Goca.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Gocom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost