BIKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Glumac progovorio o farsi u koju je dugo verovao

Novosti online

01. 04. 2023. u 10:17

JEDNOG od naših najpopularnijih glumaca Miloša Bikovića trenutno gledamo u popularnoj seriji "Južni vetar", čije se poslednje epizode ovog vikenda emituju na RTS-u.

БИКОВИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Глумац проговорио о фарси у коју је дуго веровао

Foto: P. Mitić

Biković će biti uskoro prikazan i u ruskom filmu "Izazov" koji je sniman u svemiru, a od sutra, 1. aprila, publika može da ga vidi i u predstavi "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu.

Kroz elemente komedije, uz mnogo obrta, zapleta i raspleta, "Laž" će sigurno osvojiti publiku koja je već na "neviđeno" kupila karte za narednih 14 izvođenja!

Biković, Tamara Krcunović, Miodrag Radonjić  i Jelisaveta Orašanin igraju dva bračna para koja će tokom jedne večeri otkriti mnogo skrivenih istina jedni o drugima.  

- Pričati o laži je je jako klizav teren. Siguran sam da će se svako naći u predstavi "Laž" i nakon nje postaviti sebi neka pitanja o životu i prepoznati se u mnogim situacijama - tvrdi Biković.

- Postoji razlika između lične istine i laži. Lična istina je laž u koju sami verujemo, a svesna laž je laž koju plasiramo da se domognemo nekog cilja - kaže Biković za 24sedam.

Rad na predstavi uvek iziskuje i neku vrstu preispitavanja, a naš glumac, koji uporedo gradi karijeru na domaćem terenu i Rusiji, nešto novo je naučio o sebi tokom rada na ovom komadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Naučio sam da sam alergičan na borovnice - našalio se prvo Biković.

- Naučio sam da je jako teško u potpunosti biti iskren, zbog toga što je čovek slab. Baš zbog toga ne bi trebalo da bude agresivan i da sudi drugima, već bi iz svoje slabosti trebalo da razume tuđu slabost i da je prašta. Mi ovde, posebno u javnom prostoru, svakome na jedan vrlo agresivan i brutalan način želimo da ukažemo da nije u pravu. I to bi bila poruka koju bi danas trebalo najviše da čujemo.

Miloš za pomenuti portal ističe da je najveća laž u koju je verovao ona da Deda Mraz postoji, da kada je otkrio pravu istinu to za njega bilo najveće razočarenje u životu.

BONUS VIDEO: KOLIKO SU VISOKE NAŠE VODITELjKE: Podatak koji će mnoge iznenaditi | VIP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a