NEKI NEMAJU NI OSNOVNU ŠKOLU, A ON TRI FAKULTETA: Nećete verovati ko važi za najškolovanijeg pevača na domaćoj estradi

Novosti online

27. 02. 2023. u 18:50

PEVAČ Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se prvi put pojavio na sceni.

НЕКИ НЕМАЈУ НИ ОСНОВНУ ШКОЛУ, А ОН ТРИ ФАКУЛТЕТА: Нећете веровати ко важи за најшколованијег певача на домаћој естради

Foto: Printskrin/Jutjub/DJ Krmak Official Channel

On je ostao veran upečatljivom i čudnom stajlingu, takođe je i dalje u svetu muzike, ali u Srbiji je davno odlučio da više ne nastupa, pa samim tim domaća publika nije bila u prilici da vidi kako sada izgleda.

Na društvenim mrežama je sada isplivao snimak na kojem se vidi da je ostao veran upečatljivom i čudnom stajlingu, ali i da su mu ruke pune bakšiša.

Inače, DJ Krmak jedna je od najobrazovanijih ličnosti sa domaćih prostora, ima čak tri završena fakuleteta: Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski

- Putovali smo na more i svratimo slučajno u neki hotel da napravimo pauzu, kad tamo DJ Krmak nastupa. To je bilo ludilo. Čovek je najveći šoumen na estradi, a peva vrhunski sve žanrove. Toliko pozitivan lik i harizmatičan lik koji drži pažnju i smeh do suza", "Završio čovek tri fakulteta i video da nema 'leba' - samo su neki od komentara.

DJ Krmak rođen je 1968. godine u Banjaluci, u svet muzike je ušao vrlo rano, a jednom prilikom je kazao da je imao samo 13 godina kada je prvi put zapevao pred publikom.

(SD)

BONUS VIDEO: ILDA ŠAULIĆ: Muzika je vezivno tkivo našeg naroda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe