"ZAUSTAVLJAJU JE NA ULICI I PEVAJU JOJ PESMU" Šakira Pikeovoj novoj devojci napravila pakao

Novosti onlajn

31. 01. 2023. u 11:43

DEVOJKA Žerara Pikea Klara Čija Marti navodno je morala da potraži psihološku pomoć nakon što ju je Šakira prozvala u pesmi.

ЗАУСТАВЉАЈУ ЈЕ НА УЛИЦИ И ПЕВАЈУ ЈОЈ ПЕСМУ Шакира Пикеовој новој девојци направила пакао

Foto: Instagram/gerardpique

Španski novinar Saul Ortiz tvrdi kako je Klara zbog svega pobegla kod svojih roditelja i sada radi iz njihove kuće.

- Trebalo joj je utočište jer njeno mentalno stanje nije dobro. Nije lako biti 23-godišnja devojka o kojoj pričaju cela Španija i svet. Uzelo je maha i trebalo je napraviti korak dalje - izjavio je Ortiz.

- Zaustavljaju je na ulici i pevaju joj Šakirinu pesmu. Svi je prepoznaju, a ona je poprilično sramežljiva devojka - piše španska Marka.

Podsetimo, Šakira se u svojoj novoj pesmi okomila na svog bivšeg partnera Pikea, a osim Klare, spomenula je i njegovu majku.

Pike se našao i na meti kritika javnosti nakon što je objavio prvu fotografiju s Klarom, jer se pre toga saznalo da je njihova romansa započela dok je on još bio sa Šakirom.

Foto. Instagram printksirn/Shakira

Podsetimo, Šakira i Pike bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dva sina, Milana i Sašu, a par nije nikada stao pred oltar.

Brzo nakon njihovog raskida u junu prošle godine saznalo se da fudbaler ljubi mlađanu studentkinju odnosa s javnošću Klaru Čiju, koja radi za njegovu sportsku i medijsku investicionu grupu Kosmos.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

Seka Aleksić doživela peh na nastupu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)