OVAKAV RAZLOG NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo zbog čega je Pikeova majka ščepala Šakiru za lice (VIDEO)

Novosti online

27. 01. 2023. u 10:48

NAKON što se na internetu pojavio šokantan snimak na kojem se vidi da je Pikeova majka Montserat Bernabeu ščepala Šakiru za lice, korisnici na društvenim mrežama nagađaju da je do takvog sukoba došlo zbog pevačicine haljine.

ОВАКАВ РАЗЛОГ НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Ево због чега је Пикеова мајка шчепала Шакиру за лице (ВИДЕО)

Foto: AP

Kada se na mrežama pojavila informacija da Šakira drži lutku veštice na svojoj terasi, mnogi su bili na strani Pikeove majke jer su smatrali da ne treba mešati ostale članove porodice u njihov razvod.

Lutka veštice na balkonu

Navodno je bivša svekrva molila pevačicu da skloni lutku s balkona koji je okrenut prema njenoj kući, ali ona je to odbila. Osim toga je dan i noć glasno slušala pesme, što je bio problem za Montserat, koja živi prekoputa nje i deli ih samo zid. Deo javnosti je branio Šakirinu bivšu svekrvu jer su bili uvereni da "drži stranu" pevačici jer lajkuje njene objave u vezi s pesmom.

Međutim, sada je otkriveno zašto Šakira prezire Montserat i da nije samo tako postala surova prema njoj. Pojavio se snimak na kome se pevačica i fudbalerova majka svađaju. U jednom trenutku je Montserat ljutito uhvatila Šakiru za lice, a ona joj je naglo sklonila ruku.

Tada joj je bivša svekrva kroz zube poručila:

"Moraš da začepiš usta".

Dok se to događalo, Pike je stajao po strani i samo posmatrao svađu svoje majke i devojke i mnogi pretpostavljaju da je baš ovo razlog njihove svađe i, kako korisnici društvenih mreža tvrde, skandaloznog ponašanja Pikeove majke.

Drugi pak imaju i ovo mišljenje:

Skandal zbog haljine

Korisnici na društvenim mrežama otkrili su potencijalni razlog takvog ponašanja Pikeove majke. Naime, na crvenom tepihu Žeraru se nije svidelo Šakirino modno izdanje i zbog toga je bio besan.

 - Evo snimka Šakire bez jakne na događaju. Na istom događaju zagrlila ga je, a on je sklonio njene ruke sa sebe. Bio je besan zbog haljine - napisao je korisnik i priložio snimak.

Snimak je razbesneo mnoge ljude na društvenim mrežama, a komentari se samo nižu.

"Besnim, ali besnim. Zamislite da se neko usudi da vas uhvati ovako za glavu pred svima", "Ali Pike, koji ne reaguje, sramoto muška", "Šta je ovo, ljudi? Odakle ovoj ženi pravo da ovako tretira Šakiru? Briga nju i što ljudi gledaju", "Nedeljama glumi sveticu, a sad je pokazala pravo lice. Sram te bilo, Montserat", "Ko zna koliko dugo je ovo Šakira trpela", "Postojao bi samo jedan, jedini put da me neko ovako uhvati za lice", "Ceo ovaj odnos deluje toksično", "Sad mi je jasno zašto je držala lutku veštice na balkonu", neki su od komentara.

Snimak incidenta je veoma popularan na društvenim mrežama, a pojedini korisnici smatraju da je Šakira odavno trebala da ostavi Pikea.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OTIŠLA PRERANO, U 47. GODINI: Poznata pevačica preminula u svojoj kući