PIKE LJUBAVNICU VARAO SA ADVOKATICOM? Španski mediji pišu o novoj aferi, povezuju ga sa ovom lepoticom (FOTO)

Novosti online

26. 01. 2023. u 11:42

DETALjI raskida dugogodišnje veze između legendarnog španskog fudbalera Žerara Pikea (35) i pevačice Šakire (45) i borbe za starateljstvo nad njihovom decom već mesecima privlače pažnju svetskih medija.

ПИКЕ ЉУБАВНИЦУ ВАРАО СА АДВОКАТИЦОМ? Шпански медији пишу о новој афери, повезују га са овом лепотицом (ФОТО)

Foto: Instagram/gerardpique

Pike je varao pevačicu sa studentkinjom Klarom Kijom Marti (23), a sada španski mediji pišu da je i nju prevario sa advokaticom Džulijom Puđ (25).

Informaciju o tome je na Tviteru objavio novinar Džordi Marti, koji je podelio njenu fotografiju i napisao:

- Poznaješ li je, Žerar? Onda se nemoj čuditi što je Šakira bacila ceo svet na tebe.

Tu priču su potom "pokupili" i drugi španski mediji, a advokatica je odmah svoj Instagram profil podesila da bude privatan, tako da niko ne može da gleda njene fotografije.

Inače, navodno je tokom raskida sa Šakirom radila za Pikea, a u srodstvu je sa Rikijem Puđom, Džerardovim saigračem iz Barselone.

Španski mediji su nakon toga preneli i da Pike više nije u vezi sa Klarom, koja se uplašila medijske hajke, ali izgleda da to nije tačno, jer je fudbaler na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Šakira se navodno osvrnula na incident u svom spotu za pesmu "Te Felicito", kada u jednom trenutku otvara frižider i pronalazi glavu Rauva Alehandra, muzičara s kojim je sarađivala na pesmama.

Nedavno je postavila i zastrašujuću lutku veštice na balkonu svoje kuće koja navodno gleda u sobu njene bivše svekrve.

Komšije su izjavile da su čuli kako Šakira glasno pušta svoju pesmu, koja uključuje stihove posvećene Pikeovoj novoj devojci.

Pevačica je u pesmi jasno rekla šta misli o Klari stihovima: "Zamenio si ferari za tvingo, zamenio si roleks za kasio".

Takođe, pesma uključuje neke stihove vezane za njenu bivšu svekrvu: "Ostavio si mi svekrvu kao komšinicu, s novinarima na vratima i dugom u blagajni".

BONUS VIDEO: TOP 10 INSTAGRAM PROFILA - Ovo su najpraćeniji nalozi na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)