STRAŠNI POSLEDNJI DANI OMILJENOG GLUMCA: Otkriven uzrok smrti Robija Koltrejna, čuvenog po ulozi Hagrida

Novosti online

23. 10. 2022. u 16:43

GLUMAC Robi Koltrejn, najpoznatiji po ulozi Hagrida u filmovima o Hariju Poteru, preminuo je 14. oktobra u 72. godini, a sada je otkriven i uzrok njegove smrti.

СТРАШНИ ПОСЛЕДЊИ ДАНИ ОМИЉЕНОГ ГЛУМЦА: Откривен узрок смрти Робија Колтрејна, чувеног по улози Хагрида

Printskrin

Kako piše Dedlajn, Koltrejn je preminuo usled višestrukog otkazivanja organa, a u izveštaju piše da imao i sepsu, infekciju donjih disajnih puteva i srčani zastoj.

Takođe, već nekom vreme se borio sa gojaznošću i dijabetesom tipa 2.

Podsetimo, vest o njegovoj smrti potresla je ljude širom sveta, a od njega su se oprostile i brojne kolege i prijatelji, među kojima je i Danijel Redklif koji je tumačio glavnu ulogu u filmovima o čuvenom čarobnjaku.

- Robi je bio jedan od najsmešnijih ljudi koje sam upoznao i stalno nas je kao decu zasmejavao na setu - napisao je Redklif.

Ni Rupert Grint, koji je u filmovima o Hariju Poteru glumio Rona, nije krio tugu zbog smrti starijeg kolege.

- Srce mi se slomilo kad sam čuo da Robija više nema. Nikada neću zaboraviti njegov miris cigara i lepka za bradu – predivna kombinacija - napisao je on i dodao kako niko drugi ne bi mogao da glumi Hagrida, osim Robija.

BONUS VIDEO: BOND, DžEJMS BOND - Pre 60 godina snimljen prvi film o "agentu 007"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)