SLAVUJ U VINOGRADU: Miroslav Ilić snimao spot za Tozovčevu pesmu

V.N.

01. 10. 2022. u 06:00

JEDAN od najpopularnijih jugoslovenskih i srpskih pevača narodne muzike Miroslav Ilić (71) snimao je juče u Grockoj spot za pesmu "Siromah sam, al' volim da živim", koju će uživo predstaviti publici na koncertu u beogradskoj "Štark areni", 10. decembra, na svoj rođendan.

СЛАВУЈ У ВИНОГРАДУ: Мирослав Илић снимао спот за Тозовчеву песму

Foto Ataimages

Tom prilikom Slavuj iz Mrčajevaca obeležiće i pola veka karijere.

U vinogradu, sa pogledom na Dunav, Ilić je u novom aranžmanu pevao kompoziciju "Siromah sam, al' volim da živim" pokojnog velikana naše narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca iz 1972. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

NIKADA NIJE VIDEO ŽENU: Živeo je preko 80 leta, a život posvetio veri i Atosu - mislili da je Srbin