REMZIJEVE BUDUĆE KULINARSKE ZVEZDE: Premijera najnovijeg rijalitija slavnog škotskog kuvara

N. D.

26. 08. 2022. u 16:31

MOGUĆE je da bi kuvarima, šefovima, konobarima i menadžment-osoblju brojnih restorana širom sveta više prijalo da je on postao fudbaler, umesto kuvar.

РЕМЗИЈЕВЕ БУДУЋЕ КУЛИНАРСКЕ ЗВЕЗДЕ: Премијера најновијег ријалитија славног шкотског кувара

Foto Nacionalna geografija

Tako bi, verovatno, izbegli opasne kritike koje su dobijali od Gordona Remzija, čuvenog majstora kuhinje. A tako bi i bilo da ovaj poznati Škot nije u 19. godini povredio koleno, pa je umesto sa fudbalskom loptom zaigrao kutlačom i varjačom. Kalio se na francuskoj kuhinji, a posle decenije provedene po kuhinjama Londona, konačno se 1997. godine osmelio da otvori sopstveni restoran, koji se danas diči sa čak 15 prestižnih Mišelin zvezdica. Godinu kasnije, postaje i TV lice koje će slavu steći 2004. godine, kao voditelj kulinarskog šou programa "Paklena kuhinja". A da Gordon Remzi (1966) jeste "šef iz pakla" uverili su se, zaista, mnogi kojima je "uterao" strah u kosti i suze u oči. No, posle toga su mu bili zahvalni, jer su kuhinje njihovih restorana mnogo bolje radile i, posledično, mnogo više zarađivale. U svakom slučaju, Remzi je uspeo da se u moru popularnih emisija iz kuhinje, i o njoj, izdvoji kao neko čija se reč poštuje, a jela s obožavanjem degustiraju.

I uvek mu polazi za rukom da bude u vrhu liste popularnosti TV zvezda čije emisije privlače pažnju, bez obzira što su oko njega mišljenja potpuno oprečna. Dok ga jedni obožavaju, drugi ne mogu baš da ga "svare", a sredine gotovo da nema. Da li će tako da ostane i posle najnovijeg serijala koji nam je "skrčkao", saznaćemo u Remzijevoj svežoj emisiji "Buduće kulinarske zvezde Gordona Remzija", koja će se na kanalu 24Kičn emitovati od 2. septembra, petkom, u 13.00. Baš pred ručak!

Možda nešto i preuzmemo sa te trpeze velikog majstora. U ovom friškom rijalitiju, jedan od najpoznatijih svetskih kuvara će se kroz osam epizoda upustiti u potragu za najuzbudljivijim i najinovativnijim preduzetnicima u hrani i piću. U eri pretplatničkih bonova, bezbroj aplikacija za hranu i visokotehnološku uslugu dostave, Britanija je usred kulinarske revolucije. Ali, Gordon će i sada svoju poziciju na vrhuncu prehrambene industrije iskoristiti da nađe najboljeg od 12 takmičara, koje će staviti na niz izazova i tako testirati njihovu ličnost i poslovnu sposobnost.

Gordon Remzi je spreman da uloži 150.000 funti sopstvenog novca kako bi podržao pobednika i njegovu kulinarsku ideju podigao na viši nivo. Ali, da bi neko dobio podršku slavnog Remzija, biće potrebno više od sjajne ideje, jer on, pored toga, traži - energičnost, posvećenost, strast i talenat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAJDUŽA SVAĐA U ISTORIJI SRPSKOG GLUMIŠTA: Seka kolegi nije oprostila NEPROFESIONALIZAM