DERULO MENTOR NAŠOJ IVI: Mlada Srpkinja sarađuje sa američkom pop zvezdom

V. N.

12. 08. 2022. u 06:47

AMERIČKI pevač i tekstopisac Džejson Derulo postao je mentor mladoj srpskoj pevačici Ivi Mišović, koja se predstavlja umetničkim imenom Iva Lorens.

ДЕРУЛО МЕНТОР НАШОЈ ИВИ:  Млада Српкиња сарађује са америчком поп звездом

Foto: Promo

Naime, zahvaljujući saradnji Derula i brenda "Tuborg" u svetskoj kampanji čiji je cilj popularizacija mladih muzičkih zvezda, Iva je dobila šansu koja se ne propušta.

Mentorsko iskustvo dogodilo se u Los Anđelesu, gde su mladi umetnici provodili jedan na jedan vreme sa Džejsonom u studiju, razgovarajući o interpretaciji, produkciji, stvaranju pesama i svemu što je potrebno za uspeh u muzičkoj industriji.

Takođe, svako od njih je nastupio pred Derulom, na sceni Viltern teatra. Rezultat je pesma "2 do 4", za koju je snimljen i spot, a numera je dostupna na svim striming platformama.

- Mnogo mi se dopada što je Džejson toliko iskren, svaki komentar koji mi je dao, bio je veoma pronicljiv - rekla je Iva o saradnji sa Derulom, vlasnikom čak 11 platinastih singlova. - On tačno razume da se mi nalazimo na početku svojih karijera i da je to nešto što zahteva mnogo rada i truda. A posebno kada je reč o nastupu i ponašanju na sceni. Uzrečica "praksom do savršenstva", zaista ima smisla i to je ono što sam najviše naučila iz ovog iskustva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost