KATARINA GRUJIĆ OPLELA PO MILICI PAVLOVIĆ: "Nevaspitana koleginica koja preti"

Novosti onlajn

06. 07. 2022. u 07:41

PEVAČICA Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu Nikolić zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umešana u to što je procurila demo-verzija numere, a nedavno je osudila kolege koje ćute i ne izjašnjavaju se o ovoj situaciji.

КАТАРИНА ГРУЈИЋ ОПЛЕЛА ПО МИЛИЦИ ПАВЛОВИЋ: Неваспитана колегиница која прети

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic_doll

- Nije moj posao da se mešam u tuđa posla jer imam dovoljno i svog. Kao drugo, nisam primetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada je meni možda trebalo. Mnoge kolega koje su mi se našle i koje su bile tu za mene, e pa i ja ću se za njih uvek boriti. Znate kako kažu: "Kako radiš, tako ti se i vrati" - kazala je za "Skandal" Andreana Čekić, a sad je Katarina Grujić prokomentarisala nedavni Miličin potez.

Naime, Pavlovićeva je prošle nedelje burno reagovala kad ju je jedna novinarka pitala da prokomentariše priče da je istina o dobijanju pesme "Provereno" drugačija od one koju prezentuje u javnosti, pa je Milica rekla da ju je "sad to pitala i nikad više".

- Eto, imamo prilike da vidimo i nekih nevaspitanih koleginica, koje tako još prete u kameru i tako... - kazala je sad Katarina Grujić za "Ekskluzivno", te istakla da su ona i Milica kao nebo i zemlja.

- Ja tako nešto nikad nisam radila, ne samo novinarima, nego ljudima generalno, u životu - dodala je pevačica.

VIDEO NOVOSTI:

Zavirite u ormar Jelene Karleuše

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TATA PONOSAN: Ćerka legendarnog folkera postala šampion sveta: To mi je najvažnije trenutno!