JA NISAM PEVAČICA: Ana Nikolić progovorila o aferi sa pesmom Milice Pavlović

Novosti onlajn

16. 06. 2022. u 08:35

PEVAČICA Milica Pavlović ogorčena je na koleginicu Anu Nikolić zbog pesme sa svog albuma, a koju je Ana pevala na nastupima i najavljivala je kao svoju.

ЈА НИСАМ ПЕВАЧИЦА: Ана Николић проговорила о афери са песмом Милице Павловић

Foto: Printskrin

Milica je bez dlake na jeziku prokomentarisala ceo slučaj koji ju je snašao, a sada se oglasila i Nikolićeva.

- Bila sam šokirana i frapirana jer sam kao devojčica pratila Aninu karijeru i slušala njene pesme. Zaista ne mogu da verujem šta sam doživela od nje kao starije koleginice. Treba da je bude sramota i imena i karijere - rekla je pop zvezda, a potom naglasila da je numera u njenom vlasništvu, da za nju ima potpisan ugovor, kao i izvođačka prava.

Iako se našla na stubu srama jer su njeno ponašanje osudili i korisnici društvenih mreža, neke kolege, ali i autor pesme Dragan Brajović Braja, Nikolićeva se oglasila i pokušala da se "opravda".

- Ja nisam pevačica. To što sam pevala je bio samo kaver - rekla je Ana čime je pokušala da spusti loptu.

Da je gledala emisiju u kojoj joj je Milica Pavlović očitala bukvici, svedoči i činjenica što je Ana Nikolić tokom emitovanja na svom Instagramu po ko zna koji put objavila snimak nastupa na kome peva demo-verziju pesme.

Da joj ipak nije bilo svejedno zbog onoga što je čula, govori i to što je Nikolićeva zabranila mogućnost komentarisanja ispod videa, pa su njeni pratioci video mogli samo da lajkuju.

BONUS VIDEO:

Milica Pavlović u vrućem izdanju

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije