BOGATA "ZLA" NASLEDNICA O BRAKU S BEKAMOM: Bruklin je morao da potpiše predbračni ugovor, a njegovima se to nije dopalo (FOTO)

Novosti online

06. 07. 2022. u 00:45

RASKOŠNO venčanje mlade milijarderke Nikole Pelc (27) i Bruklina Bekama (23), na koje je potrošeno oko 3,5 miliona dolara, nedeljama je bilo tema o kojoj se pričalo.

БОГАТА ЗЛА НАСЛЕДНИЦА О БРАКУ С БЕКАМОМ: Бруклин је морао да потпише предбрачни уговор, а његовима се то није допало (ФОТО)

Foto: Instagram Printskrin Brooklyn Beckham

Par je izgovorio sudbonosno 'da' 9. aprila u vili u Palm Biču na Floridi pred 500 gostiju, a Nikola je sada progovorila o svadbi za časopis Tatler.

- Bio je to najbolji dan u mom životu, celo vreme sam razmišljala: 'Udajem se za svog najboljeg prijatelja' i samo to je važno - ispričala je glumica.

Nikola i Bruklin imali su na venčanju brojne zvezde, među kojima su bili Gordon Remzi, Eva Longorija, supružnici Tom Brejdi i Žizel Bundšen, Mel Si, Serena i Venus Vilijams. Glumica je priznala da je njena majka Klaudija Hefner Peltc spontano pozvala proslavljene sestre, teniserke Venus i Serenu, iako nisu prijateljice njihove porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

- Srela ih je na dobrotvornom događanju i ispričala mi je: "Rekla sam im da dođu ako žele" - otkrila je Nikola u intervjuu zanimljiv potez svoje mame, koji baš nije uticao na njenu svadbu s obzirom na raskoš i činjenicu da se bogatstvo njenog oca Nelsona Pelca procenjuje na 1,3 milijarde funti.

- To je tako neverovatno - te žene su najlepše, najuspešnije ikone ikada - istakla je glumica.

Inače, pre venčanja Nikole i Bruklina u javnost je procurila vest da su potpisali predbračni ugovor. Naime, američki biznismen je tako želeo da zaštiti bogatstvo i sin Dejvida i Viktorije Bekam neće dobiti ništa osim bračne stečevine ako se razvedu.

Iako su Dejvid i Viktorija imućni, njihova imovina od 380 miliona funti je gotovo tri puta manja od oca Nikole Pelc. Predbračni ugovor je, kako su pisali britanski mediji, iznenadio Bruklina i njegovu porodicu, ali je pristao da ga potpiše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)